مضرترین دانه آجیل برای "دیابتی‌ها"

یکی از دانه‌های آجیل می‌تواند یک عامل بسیار خطرناک برای مبتلایان به دیابت باشد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ، پژوهشگران اعتقاد دارند خوردن دو وعده انواع آجیل در طول روز می‌تواند مانع از ابتلای افراد به دیابت نوع دو و یا پیشگیری از عود آن شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس جدیدترین تحقیقات انواع آجیل به جز بادام زمینی می‌تواند در جلوگیری از افزایش قند خون موثر باشد.

گفتنی است، پژوهشگران از جمله موثرترین آجیل‌ها برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دو دانه‌های گردو و بادام درختی را نام برده‌اند.

پژوهشگران این نتایج را با تحقیق بر روی 450 بیمار در طول سه ماه به دست آورده‌اند و دریافته‌اند با خوردن دو وعده آجیل در هر روز میزان قند خون آنها در آزمایش قند خون ناشتا بعداز 8 ساعت به نحو چشمگیری کاهش یافته است.

کارشناسان به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کنند از خوردن بادام زمینی به میزان زیاد اجتناب نمایند زیرا باعث افزایش قند خون آنها می‌شود.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار