نویسنده کتاب "مدیریت منابع انسانی پیشرفته" گفت: برای اولین بار نظریه‌های فردگرایی ایرانیان در کتاب "مدیریت منابع انسانی پیشرفته" نقد شده است.

به گزارش خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران؛ کاوه فرهادی، نویسنده کتاب "مدیریت منابع انسانی پیشرفته" ، با اشاره به نوع نگاه در تالیف این کتاب ، گفت: این کتاب علاوه بر بیان مباحث جاری در زمینه مدیریت منابع انسانی به مسائل مرتبط مهم دیگری که به نسبت کمتر مورد توجه مولفان پیشکسوت قرار گرفته است می‌پردازد.

وی با بیان اینکه کتاب"مدیریت منابع انسانی پیشرفته" برگرفته از 800 منبع بسیار جامع و ارزشمند لاتین و فارسی است که برای دانشجویان همه مقاطع ارشد و دکتری، مسئولان مراکز مدیریتی و علاقه‌مندان ، عرصه تحقیق و پژوهش مناسب کرده است ، افزود :این کتاب توسط نشر علم در 792 صفحه منتشر شده است.
 
*بهره گیری از 200 منبع علمی در مقدمه کتاب "مدیریت منابع انسانی پیشرفته"
 
این نویسنده با بیان اینکه مقدمه 70 صفحه‌ای کتاب دربرگیرنده اطلاعاتی از 200 منبع علمی است ، ادامه داد : در زمانیکه صاحب نظران بر این باورند تا با نگاهی میان رشته ای و بین رشته ای به جهان بنگرند،‌ پرداختن به حوزه مدیریت منابع انسانی به عنوان یک رشته علمی بسته و با یک دیدگاه فلسفی واحد به نظر می‌رسد توان حل چالش های فرا روی این حوزه را به تنهایی نداشته باشد.
این عضو هیئت علمی و مدرس دانشگاه اظهارکرد: در این کتاب مباحثی مطرح شده که نه تنها از نگاه مدیریت منابع انسانی بلکه از منظر رشته های علمی و معرفت فلسفی پیوسته با آن همچون جامعه شناسی، انسان شناسی، روانشناسی و روانشناسی علوم اجتماعی و فلسفه نیز مورد بررسی قرار گرفته است و شاید یکی از دلایل افزایش حجم کتاب بیش از حد معمول و کثرت منابع آن همین مورد است.

وی در ادامه افزود: همچنین توجه به شاخه ها و نگاه های علوم مختلف و گام نهادن در حال و هوای حوزه های پیوسته با علوم اجتماعی و فلسفه های پشتیبان آن نیز برای حل مسائل پیش رو واجب به نظر می‌رسد.

فرهادی با تاکید براینکه از ۷ فصل موجود در کتاب ۲ فصل برای اولین بار به جنبه جهانی و ۲ فصل برای اولین بار در ایران با عنوان زنان، کودکان، خانواده و مدیریت منابع انسانی اختصاص یافته است ، تصریح کرد : فصل اول کتاب به بررسی تاریخ مدیریت و تحولات مدیریت منابع انسانی پرداخته و در این بین به مباحث نیروی انسانی در مکاتب مختلف نیز اشاره شده و از ظرفیت فرهنگی در ارتباط با مدیریت منابع انسانی نیز سخن به میان آمده است.
 
* نقد نظریه‌های فردگرایی ایرانیان برای اولین بار در ایران و جهان
 
عضو هیئت علمی و مدرس دانشگاه با بیان اینکه فصل دوم کتاب بر شاخص‌های جامعه‌شناختی، انسان‌شناختی و فرهنگی در مدیریت منابع انسانی تأکید داشته و رابطه فرهنگ و گذشته غنی و پربار مردمان سرزمین‌مان تاکید دارد ، بیان کرد: همچنین در این فصل برای اولین بار در ایران و جهان نقشه و نظریه‌ها درباره فردگرایی ایرانیان به نقد کشیده شده و نشان می‌دهد که مردم ایران زمین از دوران کهن، گروه‌گرا بوده‌اند نه فردگرا؛ از برابری واره بنه و غیره به عنوان سازمان‌های سنتی تولید با مدیریت مشارکتی ویژه سخن به میان آورده شده است.

فرهادی در ادامه با اشاره به اینکه در فصل سوم، رابطه بین مدیریت دانش و مدیریت منابع انسانی مورد بحث قرار می‌گیرد که یکی از جدیدترین مباحث مطرح شده در این حوزه بوده و جنبه جهانی دارد ، گفت : فصل چهارم در کتاب به ارتباط مدیریت منابع انسانی و مدیریت استراتژیک اشاره دارد .
 
*ارایه فصلی با موضوع مسایل خانواده، زنان، کودکان و تأثیرات متقابل مدیریت منابع انسانی
 
وی اظهار کرد : فصل پنجم دربرگیرنده مسایل خانواده، زنان، کودکان و تأثیرات متقابل مدیریت منابع انسانی است. در این فصل انتقال زنان و کودکان و سیاست‌های حمایت از خانواده با یک نگرش فرهنگی و اجتماعی مطرح می‌شود که خود به عنوان یکی از شاخص‌های مهم برای سنجش توسعه هر کشور به شمار می‌رود .
 
نویسنده کتاب "مدیریت منابع انسانی پیشرفته" با تاکید براینکه فصل ششم بیشترین صفحات کتاب را به خود اختصاص داده و به سرمایه اجتماعی، ظرفیت فرهنگی و مدیریت منابع انسانی پرداخته است ، تصریح کرد: در فصل پایانی کتاب نیز روابط کار، مسایل کارکنان، استخدام، ارزیابی مشاغل و سیستم مدیریت پاداش مطرح شده است.
 
فرهادی خاطرنشان کرد: در نگارش این کتاب سعی شده با ارایه مثال‌های واقعی از شرکت‌ها، سازمان‌ها و شرایط حاکم بر اقتصاد بین‌الملل زمینه درک بیشتر و بهتر مباحث به صورت جامع برای علاقه مندان فراهم شود.


انتهای پیام/ اس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار