تبریز/

فراهم شدن افزایش فرآوری انگور در تاکداری ایستاده

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: انگور در تاکداری ایستاده، درصد قند بالاتری داشته و در فرآوری و صنایع تبدیلی استفاده فراوانی خواهد داشت.

سعداله  اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: درخت تاک در تاکداری ایستاده به دلیل دریافت بیشتر نورخورشید محصول تولیدی کیفیت بهتری دارد.

وی تصریح کرد: کیفیت محصول در تاکداری ایستاده خیلی بهتر از محصولی است که روی خاک و در خطر پوسیدگی قارچی است.

اسکندری ادامه داد: در تاکداری ایستاده عملکرد در واحد سطح از 14 تن به 40 تن افزایش پیدا می کند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تبدیل باغ های سنتی وخوابیده انگور به باغ های ایستاده نیاز به سرمایه ای زیاد و تسهیلات دولتی دارد که در حال پیگیری هستیم.

اسکندری ضمن بیان دلیل علاقه باغداران به تاکداری ایستاده تاکید کرد: باغ های ایستاده در سرمای بهاره کمتر از باغ های خندقی خسارت می بینند و بر همین اساس تاکداران علاقه بیشتری به این نوع از تاکداری نشان داده اند.
 انتهای پیام/ب
برچسب ها: افزایش ، فرآوری ، انگور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.