تبریز/

بهره گیری از خیار و متعادل شدن فشار خون

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پتاسیم موجود در خیار فشار خون بالا و پایین را متعادل می‌کند.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خیار دارای ويتامين‌های ب، آ، ث و املاحی مانند منگنز، كربنات‌كلسيم و سلولز است و ميزان چربی آن بسيار كم بوده و اين ميوه از نظر طب سنتی طبع سرد دارد و به هضم غذا كمک می‌كند.

وی تشریح کرد: گذاشتن یک برش از خیار روی چشم نه‌ تنها تسکین بخش است بلکه تورم دور چشم را از بین می‌برد.

 نقشی با اشاره ای به تاثیر خیار در برطرف شدن چین و چروک صورت ادامه داد: خيار چين و چروک های صورت را از بين می‌برد و صورت را جوان می‌كند و جوشانده آن برای پوست‌های چرب مفيد بوده و ماليدن آن بر روی لكه‌های صورت مفيد است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود آنزیمی به نام ارپسین در خیار به هضم پروتئین کمک می‌کند.

 وی افزود: خوردن خیار با پوست خوردن خیار با پوست بخصوص اگر تازه نباشد دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد می‌کند.

نقشی تاکید کرد: ثابت شده خیار برای افرادی که از بیماری‌های دندان و لثه بخصوص چرک دندان رنج می‌برند، مفید است.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: خیار ، فشار ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.