شهرکرد/

کیفیت و طعم ممتاز محصول زردآلو استان چهارمحال و بختیاری

محصول زردآلو استان چهارمحال و بختیاری، به دلیل رشد در محیط کوهستانی و خنک و بهره مندی از آب کافی در زمان گلدهی درختان، از کیفیت و طعم ممتاز و مرغوبی برخوردار است.

مدیر امور باغبانی اداره کل جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد، با بیان این مطلب، پیش بینی کرد: امسال بر اساس متوسط عملکرد تولید 7 تن در هکتار و با 5 درصد افزایش نسبت به سال گذشته، 3 هزار و 900 تن میوه زردآلو از باغات این استان برداشت شود.

حمیدرضا منصوری گفت: سطح باغات زردآلو در استان چهارمحال و بختیاری 821 هکتار است که 524 هکتار از این میزان بارور و مابقی ( 297 هکتار ) شامل نهال و درختان غیر بارور می باشد.

منصوری گفت: حدود 320 هکتار، معادل 40 درصد از باغات زردآلو این استان در حاشیه رودخانه زاینده رود در شهرستان های سامان و بن، و مابقی در سایر نقاط استان قرار دارد.

وی افزود: محصول زردآلوی چهارمحال و بختیاری، علاوه بر تأمین مصرف بازار استان، روانه بازارهای اصفهان، تهران و خوزستان می شود.

آصفی، شاهرودی، شکرپاره و محلی، ارقام محصول زردآلوی استان چهارمحال و بختیاری می باشد.

برداشت میوه زردآلو در استان چهارمحال و بختیاری، از اواسط خرداد آغاز و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.

در حال حاضر 48221 هکتار باغ در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که 40 هزار هکتار آن بارور می باشد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.