کاهش ابتلا به شایع‌ترین سرطان زنان با پرهیز از گوشت قرمز

محققان دانشگاه هاروارد معتقدند جایگزین کردن گوشت قرمز با ترکیبی از حبوبات مثل نخود، عدس یا گوشت مرغ و ماهی ممکن است ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ مطالعه‌ی تازه‌ای در ایالات متحده نشان می‌دهد خوردن زیادی گوشت قرمز در اوایل دوران بلوغ ممکن است خطر سرطان سینه را کمی افزایش دهد. 
 
محققان دانشگاه هاروارد معتقدند جایگزین کردن گوشت قرمز با ترکیبی از حبوبات مثل نخود، عدس یا گوشت مرغ و ماهی ممکن است این خطر را در زنان کاهش دهد. 
 
اما دانشمندان بریتانیایی خواستار مطالعات بیشتری نسبت به این نتایج شده و اظهار داشتند این ارتباط هنوز به طور واضح بیانگر چنین ارتباطی نیست. 
 
در تحقیقات پیش محققان از ارتباط سرطان روده و خوردن زیاد گوشت قرمز خبر داده بوند.
 
داده‌های جدید از بررسی وضعیت سلامتی 89 هزار زن بین سنین 24 تا 43 ساله است.

دانشمندان با بررسی رژیم غذایی سه هزار زن مبتلا به سرطان سینه به این نتایج دست یافتند. 
متخصصان می‌گویند که حفظ وزن و عدم مصرف دخانیات نیز از عوامل کاهش خطر سرطان سینه است و جایگزین کردن مقداری گوشت قرمز با موارد ذکر شده ضرری ندارد.

توصیه وزارت بهداشت بریتانیا از مصرف روزانه 70 گرم گوشت قرمز است که بیش از ممکن است خطراتی را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.