ساری /

گوجه سبز سرشار از ویتامین

گوجه سبز داراي مواد مغذی زيادی از جمله کربوهيدرات، چربی، فيبر، پروتيين و ويتامين «آ» ، «ب»، آهن، کلسيم، فسفر و پتاسيم است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، گوجه سبز به دهان طعم خوبی می بخشد و در کاهش فشار خون مؤثر است.


گوجه سبز دارای خاصيت مسهلی بوده و در جلوگيری از ابتلا به بيماری های مختلف و سرطان مؤثر است.


مصرف گوجه سبز به افراد مبتلا به نقرس توصيه شده و خاصيت ضد قارچی و باکتريايی دارد و مصرف آن موجب تعادل اسيد و باز در جريان خون می شود.

با مصرف گوجه سبز می توان به درمان رماتيسم کمک کرد و در رفع تصلب شرايين تأثير زيادی دارد.

اين ميوه در رفع کم خونی تأثير گذار است و مصرف گوجه سبز خشک به آرامش اعصاب کمک می کند.

هم چنين جوشانده برگ درخت گوجه سبز در رفع انگل های معده مؤثر است و از خوردن گوجه سبز نشسته، مخصوصا از دست فروش ها خوددار کنيد.

هسته گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر می باشد.

در مصرف گوجه سبز زياده روی نکنيد؛ چون ممکن است دچار دل درد و اسهال شوید

از گوجه سبز می توان در تهيه انواع خورش، آش، آبگوشت، کمپوت و ترشی استفاده کرد.

هر 100 گرم گوجه سبزدارای 30 کيلوکالری انرژی است./ش/ن

برچسب ها: گوجه سبز ، ویتامین ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.