لاریجانی در همایش نخبگان و جلوه‌های خودباوری:

کمیته امداد حلقه واسطی برای رسیدن منابع بانکی به نخبگان باشد/ نمایندگان از طرح‌های ابتکاری حمایت می‌کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کمیته امداد می‌تواند حلقه واسطی شود تا منابع بانکی در اختیار نخبگان کشور که به حمایت نیاز دارند قرار گیرد و اگر در این زمینه به قانون نیاز است مجلس می‌تواند حمایت کند، در مجلس نمایندگان از طرح‌های ابتکاری کمیته امداد حمایت می‌کنند و در زمینه قانون‌گذاری نیز می‌توانند نیازها را برطرف کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، "علی لاریجانی" رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه 20 اردیبهشت در مراسم تجلیل از نخبگان و جلوه‌های خودباوری که در محل کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، با تبریک سالروز تبریک میلاد امام محمد تقی (ع) یاد و خاطره مرحوم حبیب‌الله عسگراولادی، گفت: دوران امامت آن حضرت زمانی آغاز شد که تماس گرفتن با ایشان دشوار و تحت نظارت بود، استقامتی که اولیای دین به ما آموختند مسیر ما را روشن می‌کند البته ما امروز آن مشقت‌ها را نداریم چرا که آن زمان امام جواد از مسائل اولیه محروم بود.
 
استقامتی که اولیای دین به ما آموختند مسیر ما را روشن می‌کند، البته ما امروز آن مشقت‌ها را نداریم چرا که آن زمان امام جواد از مسائل اولیه محروم بود.

وی افزود: باید تلاش کرد منابع به سمت تولید هدایت شود تا بتوان برای مردم زمینه ایجاد زندگی با کرامت ایجاد شود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیته امداد می‌تواند با توجه به تجربه‌هایی که کسب کرده تلاش کند که منابع بانکی به سمت تولید هدایت شود، اگر در روستاها کارهای مصرفی انجام شود روستاها آباد نمی‌شود، بنابراین اگر بین منابع بانکی و کمک‌های دولتی و مردم هماهنگی‌های لازم انجام شود یک سه ضلعی به وجود می‌آید که به آبادانی روستاها کمک خواهد کرد و در نهایت به زندگی با کرامت منتهی می‌شود.
 
وی افزود: باید کارآفرینی در کشور به وجود آید و سعی شود افراد خود مالک کار خود باشند، آیت‌الله جوادی در این زمینه فرمودند که اگر انسان کارگر دیگران باشد فضیلت نیست پس باید سعی کرد افراد خود مالک کار باشند.
 
لاریجانی اظهار داشت: در حال حاضر عزیزان در کمیته امداد امام خمینی (ره) تلاش می‌کنند بسترهای مادی و حمایتی را برای افراد نخبه فراهم کنند. این درحالی است که می‌توان با استفاده از منابع یارانه‌ها و امکانات دیگر تلاش کرد این کارها به پیشرفت های بیشتری منتهی شود.
 
رئیس مجلس خاطر نشان کرد: کشاورزان با امور دیوانی خیلی آشنا نیستند و این موضوع باعث شده کار با بانک سخت شود در نمایشگاه دستاوردهای کمیته امداد امروز جوانی به من گفت که با وجود اختراعی که داشته‌ام زمانی برای توسعه اختراع به بانک مراجعه می‌کنم بانک از من تضمین می‌خواهد.
 
وی ادامه داد: کمیته امداد می‌تواند حلقه واسطی شود تا منابع بانکی در اختیار نخبگان کشور که به حمایت نیاز دارند قرار گیرد و اگر در این زمینه به قانون نیاز است مجلس می‌تواند حمایت کند، در مجلس نمایندگان از طرح‌های ابتکاری کمیته امداد حمایت می‌کنند و در زمینه قانون‌گذاری نیز می‌توانند نیازها را برطرف کنند.
 
لاریجانی تصریح کرد: مشکل تورم و بیکاری زمانی به وجود می‌آید که عدم توازن در عرضه و تقاضا وجود داشته باشد، بنابراین با هدایت منابع یارانه‌ها به سمت تولید و همچنین منابع مالی مردمی و کمک‌های دیگر باید تلاش شود بخش تولید کشور رونق یابد.
 
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه مردم به کمیته امداد اعتماد دارند، ادامه داد: کمیته امداد در بسیاری از امور توفیقات مهمی را کسب کرده است و در زمینه اشتغال‌زایی نیز با همت دوستان و سرمایه‌گذاری شغل ایجاد کرده‌اند، البته اگر کمک‌های بیشتری در این زمینه شود اشتغال‌زایی بیشتری در کشور فراهم می‌شود.
 
وی ادامه داد: دولت می‌تواند از ظرفیت‌های کمیته امداد (ره) بهره ببرد البته باید توجه داشت امروز حجم زیادی از منابع به صورت یارانه به مردم ارائه می‌شود و در حال حاضر 42 هزار میلیارد تومان در سال صرف منابع عمومی می‌شود که این کار به رشد تقاضا و افزایش تورم منجر شده است، بنابراین با رسیدگی به این امور و تقویت تولید، کشور را توسعه داد.
 
لاریجانی افزود: باید به موضوع پویایی در اقتصاد و فرهنگ توجه شود و تلاش کرد اقتصاد و فرهنگ همراه با هم رشد یابد.
 
وی با بیان اینکه امام جواد (ع) در شرایط سخت تاریخی زندگی می‌کرد، گفت: امام جواد در دوره عباسی با کجروی‌هایی روبرو می‌شد، اما در آن شرایط سخت نیز تلاش می‌کرد، به امام رضا (ع) سختی‌هایی در طوس تحمیل شد و دشمنان او را تحت فشارهای سیاسی قرار دادند اما این عزیزان مقاومت کردند.
 
لاریجانی ادامه داد: در زمان امامت امام جواد (ع) برخی گروه‌های فکری انحراف ایجاد می‌کردند و برخی گرایش‌ها وارد تفکر اسلامی شده بود، بنابراین نیاز بود افرادی مانند امام جواد (ع) دین اسلام را اشاعه دهند و از بروز مشکلات ممانعت کنند و امام جواد (ع) در چنین شرایطی با پایداری از تفکر اسلامی تلاش کرد تا اسلام در اختیار ما قرار بگیرد.
 
لاریجانی تصریح کرد: مشکلات در کشور گاهی اضطراب‌ها و نگرانی‌هایی به وجود می‌آورد، اما استقامت اولیای دین به ما آموخته است که باید در مسیر روشن حرکت کرد امروز مشقت‌هایی که امام جواد داشتند جامعه ما با آن روبرو نیست البته برخی کشورهای بزرگ درشتی می‌کنند اما کشور ما با استفاده از منابع و استعدادهای قوی و پشتیبانی حکومت زمینه‌های رشد فکری را فراهم کرده است.
 
وی افزود: شرایط تغییر کرده است، بنابراین باید با امیدواری در مسیر حرکت کرد و نباید از سنگ اندازی‌های دشمنان هراسید.
 
لاریجانی تصریح کرد: اگر ایران یک کشور معمولی بود و برای هدایت امت اسلامی نقش‌آفرین نبود این قدر در مسیر سنگ اندازی قرار نمی‌گرفت پس نباید مضطرب شد.
 
رئیس قوه مقننه تصریح کرد: باید به راه خود اعتقاد داشت، راه صحیح همین است، فراز و فرودها رفع خواهند شد، آنچه میراث امام است این است که حکومت اسلامی و ولایت فقیه حفظ شود و باید به آن تمسک کرد تا نگرانی‌ها رفع شود و راه مشخص ادامه یابد، بعد از انقلاب اسلامی نهادهایی با مختصات همگون مانند سپاه پاسدارن، جهاد سازندگی و کمیته امداد احساس وظیفه کردند و از فرهنگ عمومی و ارتباط با توده‌های مردمی در انجام وظایف خود استفاده کرده‌اند.
 
وی ادامه داد: نهادهای انقلابی براساس احساس وظیفه به میدان می‌آیند نه برای کسب درآمد، روز اولی که کمیته امداد با پیشنهاد مرحوم "عسگراولادی" و تائید "امام‌خمینی (ره)" شکل گرفت یک احساس وظیفه بود.
 
رئیس قوه مقننه اظهار داشت: باید مشکلات افراد نیازمند با حمایت حل شود تا استعدادهای آنها شکوفا شود، این یک احساس وظیفه اسلامی است که مشکلات را حل کرد به همین دلیل است که مردم امروز به کمیته امداد اعتماد دارند و یک رابطه عاطفی بین کمیته امداد و مردم برقرار شده است.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) در سطح وسیعی از دانشمندان و نخبگان کشور استفاده کرده و تلاش می‌کند استعدادهای افراد نخبه در تمامی زمینه‌ها شکوفا شود که این حرکت ارزشمندی است.
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار