تبریز/

نظارت کارشناسان بهانه ای برای علمي شدن فرآيند توليدات کشاورزي

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي گفت: هدف سازمان علمي نمودن فرآيند توليدات کشاورزي، تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی است.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مصرف کنندگان با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.

وي آب، خاک و گیاه را موجوداتی زنده دانست و تشريح کرد: ازطرفي محصول توليدي را انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي ضمن بیان نقش دانش آموختگان کشاورزی در تولید محصولات سالم ادامه داد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند.

وي از فقدان استانداردهای فنّی در تولید محصولات گفت و یادآور شد: معيار و استانداردهاي فني براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.

ایرانی فام با توصیه ای به کارشناسان کشاورزی تاکید کرد: اگراستانداردي در اين خصوص داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند.
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: فرآیند ، تولیدات ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.