مصرف "آجیل" فقط برای ایام نوروز نیست

مصرف آجیل به غیر از ایام نوروز به اندازه یک تا دو مشت به افراد توصیه می‌شود.

خدیجه رحمانی، کار‌شناس ارشد تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از آجیل‌ها نه تنها در طول ایام نوروز بلکه در همه روزهای سال ممنوعیتی ندارند. 

وی گفت: پسته، بادام، بادام زمینی و فندق بیشتر توصیه می‌شوند که به صورت عادی روزی یک مشت و یا سی الی چهل گرم آجیل مصرف شود. 

وی اظهار داشت: حتی از یک تا دو مشت آجیل در روز مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند و توصیه می‌شود در هر روز از سال در هر سنی چه دیابتی و چه غیر دیابتی یک مشت آجیل مصرف کنند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، نوروز ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار