میوه‌ای مخصوص "ایام نقاهت آنفلوآنزا"

همیشه عده‌‌ای از افراد تا ماه‌ها پس از خوب شدن از بیماری آنفلوآنزا دچار سرفه‌‌های خشک و مزمن هستند که مصرف یک میوه‌ی مخصوص می‌تواند سبب رفع مشکل آنها شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ در فصل زمستان یکی از بیماری‌های رایج "آنفلوآنزای فصلی" است.

گفتنی است، افراد به هنگام ابتلا به آنفلوآنزا از انواع درمان‌های دارویی و گیاهی استفاده می‌کنند اما برخی از آنها با وجود خوب شدن بیماری تا مدتها دچار سرفه‌ی مزمن می‌شوند.

بررسی‌‌ها نشان می‌دهند، پزشکان برای درمان این سرفه‌ی مزمن که گاهی اوقات تا ماه‌ها در فرد باقی می‌ماند مصرف "هویچ" به صورت روزانه را توصیه می‌کنند.

پزشکان با مطالعه بر روی ترکیبات شیمیایی داخل میوه‌ی‌ هویج دریافته‌اند که درآن به دلیل دارا بودن "بتاکاروتین" و "کاروتنوئید" می‌تواند نقش یک سپر محافظتی در مقابل "بیماری‌های دستگاه تنفسی" را داشته باشد.

این مواد علاوه بر درمان سرفه‌های مزمن و حتی مقابله و  پیشگیری با "سرطان ریه" می‌توانند سبب کاهش ابتلا به "بیماری‌های قلبی" و به ویژه بالا رفتن کلسترول بد در خون شوند.

پزشکان مصرف هویج را در وهله‌ی اول به صورت تازه و در سایر مواقع به صورت پخته همراه با غذاها و حتی به صورت مربای کم شیرین به خانواده‌ها توصیه می‌کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.