این گروه‌ها از مصرف آجیل خودداری کنند

تعادل در مصرف هرگونه ماده غذایی و یا تنقلات در عید از بروز آسیب‌های زیادی در گروه‌هایی از افراد جلوگیری می‌کند و یک دسته از افراد خاص نباید هر اندازه که دوست دارند این وماد را مصرف کنند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بیماران دیابتی و بیماران قلبی و افرادی که بیش از ۴ کیلوگرم اضافه وزن دارند، نوجوانان و سالمندان از گروه‌هایی هستند که مصرف آجیل برای آن‌ها بسیار محدود است و مصرف مغز دانه‌ها نباید در این افراد بی‌رویه باشد. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، از دیدگاه طب سنتی این مغز‌ها به دلیل انرژی و کالری و چربی بالایی که دارند، برای دیابتی‌ها و بیماران قلبی خطرناک‌اند و مصرف آن‌ها باید کنترل شده و تنها محدود به چند عدد در روز باشد. 

گفتنی است، نوجوانانی که تغییرات پوستی در آن‌ها شدید است باید از پر خوری در مصرف این تنقلات جلوگیری کنند، زیرا تنقلات از مواد غذایی هستند که چربی آن‌ها سبب جوش و لکه‌های پوستی می‌شود. 

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، از آنجا که تنقلات بسیار دیر هضم می‌شوند و به دلیل کم کاری معده و روده سالمندان روند دفع آن‌ها آهسته صورت می‌گیرد، از این رو مصرف آن‌ها باید محدود یا بسیار کاهش یابد و در صورت مصرف آن را به صورت پودر شده و خام میل کنند. 

انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، دیابت ، کالری ، چربی ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار