در حدود ۱۰۰۰۰سال پیش، در قطب شمال گاومیش کوهان دار امریکایی، ماموت و گل وجود داشته است.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از بخش علم و تکنولوژی خبرگزاری ANSA ایتالیا، تنوع زیستی غنی تا ۱۰۰۰۰ سال پیش در قطب شمال وجود داشته است.

براساس این گزارش، تا قبل از ناپدید شدن وسعت گیاهان گلدار، ماموت، گاومیش کوهان دار امریکایی و اسب در قطب شمال بسیار شگفت انگیز بوده است.



براساس این مطالعه که توسط یک گروه از محققان به رهبری دانشگاه کپنهاگ انجام شده با تجزیه و تحلیل DNA موجود در طبیعت آنجا این موضوع نشان داده شد و گزارش آن در مجله Earth منتشر شد.

 برای اولین بار این مطالعه وجود تعداد زیادی از گیاهان که تاکنون دانشمندان آن‌ها را به دست فراموشی سپرده بودند را نشان داد.

بسیاری از این حیوانات گیاه خوار بودند که نیاز آن دشت بزرگ غنی از گیاهان دارویی و گیاهان متفاوت است.

با این حال، حتی امروز با بازسازی بسیاری از فسیل‌های یافت شده بررسی این مطالعه کار بسیار پیچیده ایست.

این امر به خاطر این واقعیت است که بسیاری از گیاهان می‌توانند به راحتی در معرض پوسیدگی قرار بگیرند و شواهد موجود فقط از گیاهانی که در بقایای فسیل شده و تنه درختان موجود هستند ممکن است کشف شده باشد.

با تجزیه و تحلیل توالی DNA محیط زیست، یعنی مواد ژنتیکی موجودات زنده محققان قادر به پیدا کردن اثری از تعداد زیادی از گیاهان که هرگز تا کنون وجود نداشتند، شدند.

 به طور خاص، مطالعه شناسایی بسیاری از گیاهان گلدار، که تا آن زمان گرده افشانی می‌کردند، یافت نشده است.

نوع‌شناسی گیاهان پروتئینی به عنوان یک منبع انرژی علفخواران بزرگ بیشتر و در نتیجه مناسب‌تر به نظر می‌رسد.

حضور این گیاهان گلدار که به سرعت در حدود ۱۰۰۰۰ سال پیش در حال سقوط بودند احتمالا یکی از علل کمک کننده بر ناپدید شدن جانوران بزرگ قطب شمال است.


انتهای پیام/
برچسب ها: قطب ، گیاهان ، ماموت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.