مشاور وزیر علوم تحقیقات و فناوری:

سرلوحه برنامه‌های "وزارت علوم" در این دوره، ارتقای کیفیت و متوازن کردن ظرفیت هاست

مشاور وزیر علوم تحقیقات وفناوری در همایش معاونان آموزشی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی کشور گفت: سرلوحه برنامه‌های وزارت علوم در این دوره، ارتقای کیفیت و متوازن کردن ظرفیت هاست.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران، توفیقی، مشاور عالی وزیر در همایش یک روزه معاون آموزشی دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی که در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، توجه دانشگاه‌ها را به «نظام کیفیت و تعالی سازمان» جلب کرد و گفت: اکثر قریب به اتفاق دانشگاههای ایران عضو شبکه‌های کیفیت جهانی نیستند و این نقیصه در این دوره باید برطرف شود. 

 وی با بیان اینکه همه مدلهای تضمین کیفیت به دنبال «رضایت ذی نفعان» هستند، برخی ذی نفعان اصلی وزارت علوم را مردم، دانشگاهیان، صنعت، جامعه علمی جهانی، حوزه‌های علمیه، سیاست‌ها و برنامه‌های کلان نظام و.... دانست وافزود: مردم انتظار دارند که دانشگاه پرورش دهنده ارزشهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی باشد. 

وی اعتماد مردم به دانشگاه‌ها را برای تربیت نسل جوان مایه خوشحالی دانست و تصریح کرد: مردم انتظار دارند که دانشگاه محیطی سرشار از انگیزش، مشارکت و همچنین تسهیل کننده خلاقیت و نوآوری، مسئولیت پذیر، پاسخگو و سردمدار اخلاق محوری باشد و دانش روز دنیا را در خدمت حل مشکلات جامعه خویش قرار دهد. 

 توفیقی سپس به انتظارت دولت از دانشگاه‌ها اشاره و تاکید کرد: دولت از دانشگاه انتظار دارد که در عرصه علم و تکنولوژی پیشگام بوده و امین و مشاور دولت در نظام تصمیم گیری باشد و دانش آموختگانی در تراز جهانی تربیت کند. 

مشاور عالی وزیر علوم درخصوص انتظارات حوزه‌های علمیه از دانشگاه‌ها با تاکید بر این نکته که علم یک پیکره واحد است و در انحصار هیچ کس نیست اظهار داشت: حوزه‌های علمیه از دانشگاه‌ها انتظار دارند که به علوم دانشگاهی و علوم حوزوی به طور یکپارچه نگریسته شود، در قبال توسعه فرهنگ اسلامی در دانشگاه‌ها احساس مسئولیت وجود داشته باشد و از دانش و علوم حوزوی در دانشگاه‌ها بهره برداری بیشتر و بهتری صورت گیرد. 

 توفیقی در پایان معاونان آموزشی دانشگاه‌ها را مخاطب قرار داد و خاطرنشان کرد: تحقق اکثر این مطالبات در گرو عملکرد معاونت آموزشی است و امروز، وقت آن است که با تغییر نگاه سنتی به کیفیت و داشتن برنامه‌های میان مدت و بلند مدت به جریانهای تصمین کیفیت در آموزش عالی بپیوندیم.  


انتهای پیام/




اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار