"پای مرغ"، کارخانه غضروف سازی در کودکان

بسیاری از پزشکان و "متخصصان تغذیه" مصرف پای مرغ را برای کودکان ضروری می دانند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ اگر چه با مصرف 1 وعده پای مرغ کلسیم مورد نیاز بدن  کودکان تامین نمی شود اما باعث "افزایش انرژی" در آنها می شود.

بررسی ها نشان می دهند، استفاده از عصاره های سوپ مرغ باعث افزایش استحکام استخوان های کودکان می شود و از "نرمی استخوان" جلوگیری می کند.

گفتنی است، مصرف پای مرغ حتی برای "زنان باردار" نیز به دلیل ویتامین d و کلسیم آن باعث می شود تا جمجمه نوزاد سفت و محکم شکل بگیرد و هنگام به دنیا آمدن وزن نوزاد کم نباشد.

نتایج مطالعات نشان می دهند برای افزایش توده های استخوانی کودک خود و بهبود شکستگی ها و جراحات بدن کودکتان می توانید از پای مرغ و یا حتی عصاره های آن در غذاهای کودکتان استفاده کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار