در اين جا چند روش ساده را به شما معرفي مي‌کنيم که در تشخيص تبلت خوب از تبلت‌هاي بنجل به شما کمک کند.

به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،براي خريد يك تبلت خوب مي توانيد از شيوه هاي زير استفاده كنيد.


چگونه يک تبلت بي‌کيفيت نخريم؟‬

‬در اين جا چند روش ساده را به شما معرفي مي‌کنيم که در تشخيص تبلت خوب از تبلت‌هاي بنجل به شما کمک کند. نمايشگر يکي از مهم‌ترين اجزاي تبلت است؛ پس هميشه بايد تبلتي با صفحه‌نمايش خوب و با کيفيت خريد. اغلب تبلت‌ها از نمايشگرهايي با رزولوشن ۷۶۸ در ۱۰۲۴ يا ۷۲۰ در ۱۲۸۰ استفاده مي‌کنند. مي‌توان اين موارد را به عنوان حداقل در نظر گرفت. يکي ديگر از موارد تشخيص تبلت خوب توجه به نوع پردازنده آن است. پردازنده‌ها نقش اصلي را در تبلت‌ها بازي مي‌کنند. يک تبلت خوب پردازنده‌اي چند هسته‌اي با سرعتي مناسب دارد. در بازار تبلت اکثر محصولات با کيفيت از پردازنده‌هاي دو هسته‌اي با سرعتي معادل 1.2 گيگاهرتز تا 1.5 گيگاهرتز استفاده مي‌کنند و تبلت‌هاي عالي پردازشگرهاي چهار هسته‌اي با سرعت‌هاي 1.5 تا 1.8 گيگاهرتز دارند. تبلت‌هاي تک هسته‌اي ارزش امتحان کردن را هم ندارد. اگر قدرت خريد آيپد را نداريد، پس چاره‌اي جز انتخاب آندرويد هم نداريد. تنها دقت کنيد که آخرين ويرايش آن يعني آندرويد 4.1 يا Jelly Bean باشد. براي تشخيص تبلت خوب بايد به رم هم اهميت بدهيد. هر تبلتي که براي اجراي برنامه‌ها و بازي‌ها به حافظه موقت (RAM) نياز دارد. اگر رم سيستم شما پايين باشد نمي‌توانيد برنامه‌هاي سنگين و بازي‌هاي خوب را اجرا کنيد. تمام سعي‌تان را به کار ببريد تا تبلت‌هايي با رم زير يک گيگابايت نخريد. براي ذخيره‌سازي فايل روي دستگاه به حافظه محتاج هستيد اما اهميت اين قسمت بيشتر از ذخيره‌سازي ساده است. حتي اجراي بسياري از بازي‌ها و برنامه‌هاي تبلت به اين قسمت و حجم آن وابسته است. در يک کلام تبلت با حافظه داخلي کم‌تر از ۱۶ گيگابايت را نخريد.


چه قدر حافظه لازم دارم؟

در هنگام خريد تبلت به خصوص تبلت آندرويدي در بازار ايران کم‌تر کسي به ميزان حافظه داخلي اين تبلت‌ها توجه مي‌کند. بعضي از کاربران تصور مي‌کنند که با استفاده از ورودي USB يا کارت حافظه مي‌توانند ميزان حافظه تبلت خود را افزايش دهند در حالي که اين تصور درست نيست. سيستم‌عامل آندرويد وابستگي بسيار بالايي به حافظه داخلي تبلت دارد از سوي ديگر برنامه‌ها و بازي‌هاي آندرويد در مواردي داراي حجم بالايي هستند و يک بازي ساده به راحتي حجمي بالغ بر ۱۰۰ مگابايت به خود اختصاص مي‌دهد. در مواردي بازي‌هايي نيز به بازار ارائه مي‌شود که ديتاي جداگانه دارد و در نهايت حجم بازي به ۲ گيگابايت نيز مي‌رسد. در تبلت آندرويد يکي از شروط اجراي بازي امکان نصب کامل آن روي حافظه داخلي است. مشکل به اين جا ختم نمي‌شود. آندرويد براي اجراي بازي به حافظه خالي نيز نياز دارد. براي مثال اگر شما ۸ گيگابايت حافظه داخلي داشته باشيد، با نصب دو يا سه بازي تقريبا حافظه شما پر مي‌شود و آندرويد امکان اجراي بازي را نداشته و به صورت غير منتظره‌اي پيام مي‌دهد که ” متاسفانه اجراي اين بازي متوقف شد”. در حالي که مي‌توان به راحتي اين بازي‌ها را روي يک تبلت با حافظه داخلي ۱۶ گيگا بايت نصب و اجرا کرد.

چگونه سرعت تبلت را بيشتر کنيم؟‬

حتما براي شما هم پيش آمده که گاهي احساس مي‌کنيد تبلت‌تان واقعا کند شده و يا براي چند ثانيه هنگ کرده است. نکات زير براي بالا بردن سرعت کمک‌تان مي‌کند:‬

‬۱- تبلت يک وسيله ذخيره و بايگاني اطلاعات براي شما نيست. انتظار نداشته باشيد که در کنار استفاده‌هاي روزمره تمامي فيلم‌هاي مورد علاقه شما و عکس‌هاي خانوادگي شما را ذخيره کند تا شايد شما روزي مايل به ديدن آن‌ها باشيد. براي افزايش سرعت تبلت پيشنهاد مي‌کنيم که فقط فايل‌هايي را که شما در طول روز به آن‌ها نياز داريد روي تبلت ذخيره کرده و سعي کنيد حافظه آن را خالي نگاه داريد.

۲- نصب نرم‌افزار روي تبلت بسيار راحت و ساده است اما بي دردسر نيست. براي افزايش سرعت تبلت از نصب هر نرم‌افزاري روي تبلت خود پرهيز کرده و تنها نرم‌افزارهايي را که از آن‌ها استفاده مي‌کنيد روي سيستم خود نگه داريد. اگر هم بعد از نصب يک نرم‌افزار به آن نيازي نداريد مي‌توانيد آن را از روي سيستم خود پاک کنيد.

۳- در صورتي که يک نرم‌افزار اجازه مي‌دهد آن را روي SD Card نصب کنيد، بعد از نصب آن را به SD Card منتقل کنيد. براي اين کار مي‌توانيد از قسمت تنظيمات تبلت روي گزينه برنامه‌ها کليک کنيد.

۴- از نرم‌افزار هاي Tune up براي افزايش سرعت تبلت استفاده کنيد. شمار بسياري از اين نرم‌افزارها براي تبلت آماده استفاده است.

۵- هر از چندگاهي بعد از گرفتن نسخه پشتيبان از تبلت آن را Reset factory کنيد. اين کار به شما کمک مي‌کند که اولا يک خانه تکاني در نرم‌افزارها کرده باشيد و دوما تبلت شما هم از شر اطلاعات و فايل هاي مزاحم راحت شود.


گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران را  در گوگل پلاس دنبال كنيد



برچسب ها: خرید ، تبلت ، راهنما ، اورژانس it
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
نادر
۲۰:۱۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۳
سلام چرا جواب نمی دهید
Iran (Islamic Republic of)
نادری
۲۰:۰۲ ۰۳ آبان ۱۳۹۳
سلام باتشکر از راهنمای شما میشه یه لطفی کنید اگر بخوام یه تبلت بخرم روقیمت 600 هزارتومان مارک لنوو بخرم یا ایسوس . چه خصوصیتی رو داشته باشه خواهشن زود جوابمو بدهید
Iran (Islamic Republic of)
ملیکا
۱۹:۵۳ ۰۸ مهر ۱۳۹۳
لطفا درمورداینکه چه مدلی بخریم راهنمایی کنید،ممنون!‏
Iran (Islamic Republic of)
مهرداد
۱۶:۰۷ ۰۵ تير ۱۳۹۳
برای من که اطلاعاتی راجع به تبلت نداشتم مفید بود. باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
رضا خنده رو
۱۰:۰۸ ۱۷ خرداد ۱۳۹۳
بشنهاد های شما بعد نبود امااز شما درخاست دارم بشنهاد های بهتر یرا اراعه کنید
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۱:۱۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
بدک نبود ولی دمت گرم
Iran (Islamic Republic of)
پری
۰۸:۴۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳
ممنون از راهنماییتون موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۵۷ ۱۵ فروردين ۱۳۹۳
تشکر از راهنمائی خوبتون-موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
reza
۱۵:۴۵ ۰۷ دی ۱۳۹۲
از معجزات شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است.
اخه این مشخصاتی که گفتی اگه بخواهیم تبلتی بخریم که تمام موارد رو داشته باشه بالای 1 میلیون میشه و متاسفاته اغلب تبلتهای ارزون مشخصات ذکر شده شما رو ندارن. به نظر من موقع خرید تبلت باید به نوع کاربریش برای خودمون توجه کنیم.که البته تو کشور ما وقتی یه نفر تبلت میخره یعنی همه موارد رو با هم میخواد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۱ ۰۷ دی ۱۳۹۲
ممنون
مفید بود