در مصرف" ترشي" در زمستان احتياط نكنيد!

ترشی به دلیل سرکه ای که در داخل آن وجود داد به عنوان چاشنی زمستانی در سفره ها در کنار غذاها باید مصرف شود.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ در زمستان از آنجا که سوخت و ساز بدن در پایین ترین میزان خود قرار دارد بدن به موادی تند و "اشتها آور" نیاز دارد و ترشی ها جزو کالری سوزترین چاشنی ها محسوب می شود
 
گفتنی است چاشنی ترشی در مرحله اول ترشی معده را دفع كرده و برای افراد گرم مزاج و سرد مزاج به عنوان چاشنی مفید محسوب می شود.
 
البته مصرف ترش ها نباید به اندازه ای باشد که برای معده مشکل ایجاد کند زیرا "منیزیم"، "پتاسیم" و کلسیم موجود در غذاها را از بین می برد از  این مصرف 1 الی 2 قاشق آن در هر وعده غذایی کافی است.
 
نتایج مطالعات نشان می دهند در کنار سایر دسرها،" ترشی جات" می توانند چربی های مضر را بسوزانند و بهتر است ترشی ها را از سبزیجات مرغوب تهیه کرد تا مواد مغذی موجود در آن افزایش یابد.


انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار