به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ غذاهايي مانند سوپ و آش اگر با مواد غذايي خاصي تهيه شوند بهترين غذا براي روزهاي آلودگي به شمار ميآيند و ميتوانند به بدن کمک کنند تا دچار آسيب نشود.
قارچ، ذرت، سويا، هويج، سيبزميني، عدس، نخود و ادويههايي مانند "زيره" و دارچين از اجزاي اصلي تشکيل دهندهي سوپ هاي مقابله با آلودگي هوا به شمار ميآيند.
گفتني است، سوپ و آش اگر از اين مواد غذايي و سبزيها و ادويهها تهيه شوند ميتواند با بحران آلودگي هوا مقابله کنند و اجازه ندهند گازها و "ذرات سمي" کوچک موجود در هوا وارد سيستم تنفسي شود.
گفتني است، "آنتي اکسيدانهاي" موجود در سوپ با "راديکالهاي آزاد" مقابله ميکند و بررسي ها نشان ميدهند غذاهاي آبکي به ويژه سوپ و آش براي سالمندان و کودکان ضروري است و در روزهايي که هوا به شدت آلوده و کثيف است و "سازمان هواشناسي" هشدار ميدهد این افراد حتما بايد در هر دو وعده اصلي شام و ناهار، سوپ و آش مصرف کنند تا بدنشان آسيب نبيند.
صفحه گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در گوگل پلاس را دنبال کنید
انتهای پیام/