دکتر عباس حیدریان، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: "چای سفید" از مقدار بسیار بالای "آنتی اکسیدان" برخوردار است و از این رو دارای خواص درمانی بسیاری است چای سفید درست مانند چای سبز از برگهای گیاه کاملیا سینیس تولید میشود و همچنین مقدار کاتچینها در چای سفید بسیار بالاست.
وی گفت: چای سفید فشار خون را کاهش میدهد آنتی اکسیدانها باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و نیز سکته مغزی میشوند و از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند.
وی افزود: این چای طعم ملایم و شیرین دارد و در منطقه دارجلینگ هند تولید میشود.
وی در ادامه افزود: برای بیماران آرتریت و پوکی استخوان مفید است علائم بیماری اچ آی وی را کاهش میدهد و به طور کلی طبیعی باکتریها و ویروسهایی را که باعث بوی نامطبوع دهان و پوسیدگی میشود از بین میبرد.
وی در پایان پیشنهاد کرد: چای سفید را در آبی با دمایی کمتر از دمای جوش تهین شود.
انتهای پیام/