به این نکات در بسته چیپس و پفک توجه کنید

پزشکان به افرادی که خوراکی های فرآوری شده به ویژه چیپس و پفک و انواع اسنک ها را مصرف می کنند توصیه اکید می کنند تا اطلاعات مندرج در بسته بندی آنها را مطالعه نمایند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ از جمله نکاتی که باید حتما به آن افراد توجه نمایند، میزان شکر و نمک مصرف شده در آن محصول فرآوری است.

گفتنی است؛ میزان شکر باید کمتر از 10 گرم باشد و در خصوص سدیم هر میزانی بالای 480 میلی گرم بسیار بالا است و برای بدن مضر است.

بررسی ها نشان می دهند، در خصوص میزان سدیم محدوده 120 تا 130 میلی گرم مناسب است. در خصوص کربوهیدرات ها حدود 10% از مقدار نیاز روزانه که حدود 300 گرم در روز است، کافی است.

همینطور پزشکان توصیه می کنند تا افراد از مواد فرآوری استفاده کنند که میزان مواد تشکیل دهنده آن کم باشد و در حدود 5 الی 6 ماده مختلف باشد.

در نهایت پزشکان توصیه می کنند تا افراد همیشه از موادغذایی سالم و تازه و غیر فرآوری استفاده کنند.

انتهاي پيام/

برچسب ها: چیپس ، پفک ، کربوهیدرات ، سدیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار