15 متر گودبرداری که به 40 متر رسيد/بي توجهي شهرداري به مکاتبات پيش از حادثه

گودبرداری غیراصولی یک شرکت بخش خصوصی هنگام ساخت و ساز یک مجتمع تجاری واقع در شهرک غرب، خیابان ایران زمین، منجر به رانش زمین و به دنبال آن شکستگی لوله‌های آب و فاضلاب شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ، نوذری پور معاون نظارت بر بهره برداری آبفای استان تهران گفت: به گواهی ساکنان این منطقه، عملیات ساخت و ساز مجتمع یادشده از بیش از یک سال گذشته موجب رانش زمین شده بود که به دلیل بی توجهی شهرداری به عنوان یک سازمان نظارتی، رانش زمین ابعاد بزرگتری به خود گرفته و منجر به خسارت به شرکت آب وفاضلاب استان تهران شده است.

 نوذری پور ضمن تکذیب ادعای سازمان آتش نشانی مبنی بر رانش زمین در اثر ترکیدن لوله های آب و فاضلاب ادامه داد: این حادثه صرفا بر اثر بی احتیاطی پیمانکار مربوطه روی داده و شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز یکی از زیان دیدگان این حادثه است.

 وی افزود: در حوادث مشابه در میدان منیریه، توحید و ولی‌عصر شاهد برخی ادعاهای ناروا مبنی بر مقصر بودن شرکت آب و فاضلاب بودیم که بعدها مدارک و شواهد، خلاف این ادعاها را ثابت کرد.

نوذری پور اظهار داشت: ما از سازمان آتش نشانی به عنوان سازمان مورد اطمینان مردم، انتظار رعایت بی طرفی داریم و مایل هستیم ستاد مدیریت بحران شهر تهران تشکیل شود و پس از بررسی شواهد و مدارک موجود، نتایج به دست آمده را به اطلاع عموم برساند.
 
 بی‌توجهی شهرداری به گودبرداری 40متری عامل شکستگی تاسیسات آبفا        
                
مدیر دفتر مدیریت بحران آبفای استان تهران نيز در اين رابطه گفت: برای ساخت‌و‌ساز مجمتع تجاری که منجر به حادثه شده قرار بود فقط 15 متر گودبرداری انجام شود که متاسفانه به 40 متر رسیده است.

علی قره‌باغی گفت: قبل از این حادثه لوله‌های گاز آسیب دیده بود که به دنبال آن ساکنان محل، مکاتباتی با شهرداری داشته‌اند و این مسئله را تذکر داده‌ بودند که شهرداری به آن توجهی نکرده است. 

وي تصريح کرد: آبفای منطقه یک طی مکاتباتی با شهرداری منطقه یک این مسئله را تذکر داده بود. 

وی افزود: مدارکی در دست است که نشان می‌دهد ساکنان محل در رابطه با گودبرداری غیراصولی ٬ شکواییه‌ای خطاب  به  آقای ناطق نوری رئیس دفتر بازرسی رهبری در چهارم خردادماه امسال و خطاب به آقای آخوندی وزیر راه در دوم شهریور ماه نوشته بودند واحتمال آسیب دیدن سایر تاسیسات را تذکر داده بودند. 

وی  با بیان اینکه دیوار بیرونی ساختمان‌های اطراف محدوده گودبرداری از قبل و در اثر گودبرداری بیش از حد ایجاد شده خاطرنشان کرد:در حال حاضر حدود 90 درصد منطقه به مدار وارد شده و تنها یک کوچه بی‌آب شده که سازمان آتش‌نشانی ساختمان‌های این کوچه را تخلیه کرده است.

انتهاي پيام/  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۳۴ ۱۵ مهر ۱۳۹۲
من یه نظری در مورد گودبرداریش داشتم
مطمئن باشید اشتباه از طراحی شرکت ses بوده است. لازم به ذکر است که این گود طرح و اجرا بوده است . یعنی یه شرکت میاد هم طرح رو خودش میده و هم اجراش رو خودش انجام میده. متاسفانه این شرکت اگرچه شرکت بزرگیه ولی برای سود بیشتر ، طرح رو سبک زده اند و باعث نشست تمامی اضلاع گود و تغییرشکل های زیاد در دیوارهای گود شده اند. این گود فقط تو این ضلع مشکل نداره که بگذارید تقصیر اب و فاضلاب بلکه در تمام اضلاع نشست زیاد کرده است.
اینکه تغییرشکل گود زیاد بشه باعث شکستن لوله ها شده و ابتداً نشت از لوله و در نهایت شکست لوله و هجوم آب و گسیختگی دیوار اتفاق می افتد.
دوستان لازم به ذکر است که قبل از این عملیات های گودبرداری تمام استعلامات اب و برق و گاز و فاضلاب و... گرفته می شود
آخرین اخبار