پيشگيري از بيماري‌هاي پر‌خرج با مواد غذايي كم‌خرج

پروبيوتيك‌ها مواد غذايي فراسودمندي هستند كه مصرف اين دسته از مواد غذايي از بسياري از بيماري‌هاي قلبي عروقي جلوگيري مي‌كند.

محمدتقي انوشه، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سالم‌ترين غذاهايي كه با غلظت هايي از ارگانيسم هاي زنده هستند كه ميكروب‌هاي مضر هر ماده غذايي را سركوب مي‌كند.

وي عنوان كرد: انواع مواد غذايي و مواد  لبني پروبيوتيك آنها هم در بازار موجود است و براي هر فردي قابل استفاده هستند.

وي افزود: مواد غذايي پروبيوتيكي خطر وجود ميكروبها در دستگاه گوارش را كاهش مي‌دهد و باعث تعادل و بهبود عملكرد مفيد دستگاه گوارش مي‌شود.

وي در پايان گفت: همچنين مصرف پروبيوتيك‌ها از بروز بيماريهاي سندرم روده تحريك‌پذير اختلالات گوارشي حاصل از مسافرت، يبوست و نفخ معده جلوگيري مي‌كند./ح
برچسب ها: تغذیه ، قلب ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار