فارس/

افزايش کشت محصولات ارگانيک در فارس

کشت محصولات ارگانيک در فارس15 درصد افزايش داشته است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، 70هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت ارگانیک اختصاص یافت.

کارشناس محصولات ارگانیک جهاد کشاورزی فارس گفت: این میزان در مقایسه با پارسال 15 درصد رشد داشته است.

هاشمی با اشاره به به تولید بیش از 100 هزار تن انواع محصولات ارگانیک در فارس افزود: مرکبات، سیب، انار، خرما، انجیر، گردو، گل محمدی، باریجه، زعفران، گوجه فرنگی، خیار سبز، شمام، پیاز، سیب زمینی، بادمجان، لوبیا سبز، کدو، باقلا، کنار پیوندی، ریشه محک، زیره و آویشن از جمله محصولات تولید شده بصورت ارگانیک و سالم در فارس است.

کشاورزی ارگانیک مدیریت تولید مناسب و از نهادهای سنتز شده به دور است.

این نهاد های سنتز شده مانند کودهای شیمیایی ، آفت کش ها ، دارو ها، بذر اصلاح شده ژنتیکی و تابش اشعه ها است.

در این نوع کشت کودهای آلی و کمپوست مصرف و با آفات نیز به صورت بیولوژی مبارزه می‌شود.

در این روش ضمن تقویت خاک و حفظ ریزمغذی‌ها نیازی به مصرف سموم و کودهای شیمیایی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس هم کاهش هزینه‌های تولید را از دیگر مزایای مثبت تولید محصول سبز خواند و گفت: کشاورزی سبز با اکولوژی نیز هماهنگ است و با تثبیت بافت خاک، حفظ چرخه آب و مواد غذایی سبب کمترین آلودگی در زمین می‌شود.

فارس 90 درصد محصولات کشاورزی ارگانیک کشور را تولید می کند.

فارس 46080 گواهی ارگانیک برای محصولات انجیر ، خرما ، انار ، انگور ، زیره ، گل محمدی بادام ، سماق و بنه از شرکت معتبر بین المللی صدور گواهی ارگانیک گرفته است که این میزان بیش از 90 درصد گواهی های دریافت شده در کل کشور است./س

برچسب ها: افزایش ، کشت ، ارگانیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.