مازندران /

زردآلو تأثیرگذار در رفع تشنگی

مصرف زردآلو موجب از بین رفتن تشنگی،جوشش خون،صفرا و از بین رفتن التهاب معده می شود.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: مصرف زردآلو موجب از بین رفتن تشنگی،جوشش خون،صفرا و از بین رفتن التهاب معده می شود.

امینی با اشاره به اینکه زردآلو باعث رفع بوی بد دهان می شود، افزود: زردآلو دارای ترکیبات آنتی اکسیدان بوده و کاهنده روند اکسیداسیون در چربی های بدن می شود.

به گفته کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران؛ عصاره میوه زردآلو دارای خواص ضدمیکروبی بوده و در درمان و کاهش لکه های پوستی، سردرد و دردهای مفصلی مورد استفاده قرار می گیرد.

امینی افزود: روغن دانه زردآلو در التهاب و وزوز گوش و مشکلات پوستی کارایی دارد.

به گفته وی: مصرف خوراکی میوه زردآلو در کاهش علائم بیماران مبتلا به یبوست مؤثر است.

وی تصریح کرد: هر 100 گرم میوه زردآلو دارای 81 تا 85 گرم کربوهیدرات،8 تا 12 گرم پروتئین، چربی، کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، کلر، مس، انواع ویتامین، اسید فولیک است.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه مصرف دانه های تلخ زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین می تواند موجب بروز مسمومیت شود، گفت: خوردن آب، به خصوص آب سرد بعد از خوردن زردآلو مضر است./س

برچسب ها: زردآلو ، رفع ، تشنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.