حجت‌الاسلام پناهیان با بيان اينكه برخورداري از روحیهٔ انقلابی و تفکر انقلابی برای ادارهٔ کشور و تامین معیشت مردم لازم است، گفت: در مناظرات تا حد زیادی معلوم بود كه انگیزه‌ها از حرف زدن برای رای آوردن است یا براي دفاع از حق ولو منجر به ریزش آراء شود كه از اين طريق می‌توان از داشتن روحیه انقلابی و میزان تقوای کاندیداها مطلع شد.

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در گفتگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به فرمایشات اخیر و سخنرانی‌های رهبری در خصوص انتخاب اصلح گفت: دلیل ما برای توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری این است که ایشان ضمن اشراف کامل به مهم‌ترین مسائل نظام، از عمیق‌ترین و دقیق‌ترین قدرت تحلیل و تفکر سیاسی برخوردار هستند و جدا از موقعیت رهبری که موجب تبعیت ما از رهنمودهای ایشان می‌شود، طی سال‌های گذشته اثبات شده، نگاه ایشان به مسائل سیاسی برترین و با صلابت‌ترین نگاه بوده است.

مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها‌ افزود: البته اکنون با توجه به تمام فرمایشات ایشان دربارهٔ ویژگی‌های فرد اصلح براي انتخابات رياست‌جمهوري، اصل "مقاومت" در برابر استکبار بیشترین موضوعی بوده است که مورد تاکید ایشان بوده است همچنین قدرت تدبیر و ادارهٔ امور کشور، اصل مهم دیگری بوده است که مورد تاکید معظم‌له بوده است.

القای فرمایشی بودن انتخابات به عنوان آخرين حربه دشمنان

وی با اشاره به استراتژی دشمن براي انتخابات که از طریق رسانه‌های بیگانه و برخی افراد ناآگاه داخلی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: دشمنان ما امروز با توجه به ناامید شدن از فریب مردم تلاش می‌کنند مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند؛ آن‌ها می‌دانند که امکان به آشوب کشاندن انتخابات هم دیگر وجود ندارد لذا با یک ناامیدی شدید به انتخابات ما نگاه می‌کنند. القاء فرمایشی بودن انتخابات آخرین نغمهٔ شوم آن‌هاست.

تنها مسئولان انقلابی می‌توانند به حل مشکلات اقدام کنند

حجت‌الاسلام پناهیان در خصوص فردی که می‌تواند به حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم کمک کند، گفت: برنامه و سلامت (سلامت دینی) یک مسئول شرط لازم است اما کافی نیست بلکه روحیهٔ انقلابی داشتن و از تفکر انقلابی برخوردار بودن هم برای ادارهٔ کشور و تامین معیشت مردم لازم است چون تنها مسئولان انقلابی می‌توانند به حل مشکلات اقدام کنند.

"دفاع از حق" حتي به قيمت ریزش آراء راه تشخيص روحيه انقلابي كانديداها

این استاد حوزه و دانشگاه درباره اینکه چگونه می‌توان از داشتن روحیه انقلابی و میزان تقوای کاندیداها مطلع شد، گفت: در مناظرات تا حد زیادی معلوم بود، انگیزه‌ها از حرف زدن برای رای آوردن است یا دفاع از حق ولو منجر به ریزش آراء شود؛ اگر کسی باز هم متوجه نشد باید از افراد صاحب‌نظر و منصف بپرسد.

وی در خصوص برخی شایعات در مورد سعید جلیلی و مورد حمایت بودن وی از سوی دولت احمدی‌نژاد گفت: تا آنجا که بنده اطلاع دارم و از نزدیک با آقای جلیلی آشنا هستم چنین وصله‌هایی به ایشان نمی‌چسبد و من از کسانی که به دنبال ایجاد فضای غیر واقعی و مخدوش کردن تصمیم مردم در انتخاب هستند، گله دارم نه تنها درباره آقای جلیلی بلکه درباره هیچ‌ یک از کاندیداهای محترم نباید حرف خلاف واقع به نفع یا علیه آن‌ها گفته شود.

مشاور نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مورد مناظره‌های تلوزيوني اظهار داشت: به نظر بنده مناظرات حاوی نکات مهم و قابل توجهی بود؛ به طور مثال نزدیک بودن مواضع آقای ولایتی به طرز تفکر آقای روحانی و آقای هاشمی خیلی موجب تعجب ما بود؛ ما از ایشان انتظار داشتیم حتی از سیاست خارجی زمان آقای هاشمی انتقاد هم داشته باشند ولی خیلی خلاف انتظار رفتار کردند؛ دفاع جانانه و صادقانه و متین آقایان حدادعادل و جلیلی هم از جبهه مقاومت بسیار ستودنی بود البته در مواردی هم آقای غرضی و قالیباف بسیار خوب به مقابله با بی‌انصافی‌ها و شعارهای بی‌اعتبار نامزد محترم اصلاحات و کارگزاران پرداختند.

وی با اشاره به مناسب بودن فضای این مناظرات و رعایت اخلاق از سوی مناظره‌کننده‌ها گفت: به نظر بنده، مناظره‌ها باز هم می‌تواند ادامه یابد چون حرف علیه تفکر وادادگی و سازش بسیار است در حالی که شما می‌دیدید نمایندگان این تفکر دیگر به تکرار حرف‌های سطحی سابق می‌پرداختند و دیگر حرف تازه‌ای نداشتند.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار