وی به مشکلات این کودکان اشاره کرد و گفت: کودکان طلاق مشکلاتی نظیر دیدگاه های منفی نسبت به خود، ناساگازی با همسالان و والدین و مشکلات رفتاری دارند.
وی با بیان این که تاثیرات طلاق بستگی به شخصیت و جنسیت کودک دارد اظهار داشت: دختران معمولاً گوشه گیر و مضطرب و پسران پرخاشگر شده و از اطاعت سرباز می زنند.
مظلومی تصریح کرد: کودکان قبل از مدرسه عمق فاجعه را درک نکرده و بیشتر اضطراب جدایی از والدین را دارند بنابراین خود را به خاطر جدایی آنان سرزنش و دچار احساس گناه نابه جا می شوند.
وی ادامه داد: کودکان بزرگ تر انگیزه والدین شان را برای طلاق درک می کنند ولی اغلب نگران اثرات آن بر آینده خود هستند و غالباً خشم شدیدی را نشان می دهند.
این روانشناس به والدینی که فرزندان را علیه طرف دیگر تحت تاثیر قرار می دهند هشدار داد و گفت: عواقب روانی این رفتارها غریبه شدن با یکی از والدین است که اثرات ناخوشایندی بر روی شخصیت روانی کودک دارد به طوری که کودک دیگر مایل نیست پدر و یا مادر خود را ببیند.
وی با تاکید بر این که طلاق در خانواده متشنج تاثیرات مثبتی نیز بر روی کودک می گذارد گفت: هنگامي که کودک والدین را درگیر می بیند الگوبرداری نادرستی از لحاظ تربیتی صورت می گیرد در این شرایط طلاق درمانگر است و خانواده به آرامش می رسد.
مظلومی در پایان خاطر نشان کرد: والدین باید امنیت عاطفی و احساس اطمینان را به کودکانشان منتقل کرده تا در برابر کودکان عادی احساس تنهایِی، استرس و بی پناه بودن نکنند./ز