محمدارغوان درگفتگوبا
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت : مردم استان همدان به علت قرارگرفتن دردامنه الوند و وجود زمستان های سرد ونسبتا خشک وتابستان های ملایم ولطیف درکل فصل ها از سنت های غذایی خاصی پیروی کرده ودرتابستان گرم وملایم ونسبتا کوتاه با انواع بستنی وشیرینی های مخصوص این فصل وزمستان سرد را با آجیل وخشکبار وغذاهای شیرین وشیرینی جات معروف خود سپری می کنند.
وی افزود : برخی از شیرینی های همدان افزون بر 150تا200 سال قدمت تولیددارند.
وی اظهار داشت:از جمله این شیرینی ها می توان کماج ، شیرمال ، حلوازرده ، انگشت پیچ ، آبنبات قیچی ، حلوالوزی ، چای بغدادی ، نان چای و راحت الحلقوم را نام برد./س