اراک /

میوه را جایگزین آجیل کنیم

از هر 2 نفر یک نفر اضافه وزن دارد و از هر 5 نفر نیز یک نفر چاق است پس بهتر است برای پذیرایی از میهمانان به جای آجیل از میوه‌ به خصوص سیب که سمبل سلامتی است استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ؛ آجیل و تنقلات در دسته مواد غذایی انرژی‌زا هستند که از قدیم‌الایام در سفره نوروزی ایرانیان موجود بوده است.
اگر افراد بتوانند در استفاده از آجیل، موادی مثل گردو و بادام و پسته را با پوست تهیه کنند و بعد به میزان مصرف از پوست خارج کنند مسلماً سالم‌ترین روش استفاده از آجیل را در پیش گرفته‌اند.
آجیل را این گونه تهیه کنید در غیر این صورت آجیل را از جاهای مطمئن و معتبری که توسط کارشناسان وزارت بهداشت نظارت می شود خریداری کنند.
آلودگی آجیل را به صورت آلودگی قارچی است و متأسفانه تهیه و فرآوری آجیل در محیط‌های مرطوب صورت می‌گیرد که این امر باعث می‌شود قارچ در آجیل رشد کند، سم تولید شده بر اثر حرارت نیز از بین نمی‌رود و می‌تواند سرطان‌زا نیز ‌باشد.
اگر در تهیه و پخش آجیل، نظارت بهداشتی صورت پذیردمسلماً نگرانی‌ها کمتر خواهد بود.همچنین باید آجیل را ،چه با پوسته و چه بی‌پوسته، در جای خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کرد.
نگهداری آجیل در فریزر درست نیست زیرا فریزر نیز مصداق محیط مرطوب است و در سلامت آجیل مشکل ایجاد می‌کند .آجیل را باید در انبارهای خشک نه خیلی گرم و نه خیلی سرد نگهداری کرد و در منزل نیز، نگهداری در دمای معمول اتاق مناسب است.
آجیل را یک ماده غذایی بسیار پرکالری است و در جامعه ما از هر 2 نفر یک نفر اضافه وزن دارد و از هر 5 نفر نیز یک نفر چاق است بنابراین لزومی ندارد که در مورد آجیل و تنقلات مانور دهیم، چرا که در این صورت، مصرف این مواد مساوی خواهدبود با دریافت انرژی بیشتر که اگر فرد نتواند این انرژی را بسوزاند این انرژی تبدیل به چربی می‌شود و در بدن فرد ذخیره می‌شود و به چاقی می‌انجامد.
اگر چه پسته، گردو، بادام و بادام زمینی در دسته چربی‌های مفید برای بدن هستند اما نباید در مصرف آجیل و تنقلات زیاده‌روی کرد؛ این مسئله در مورد کودکان نیز صدق می‌کند.
عدم تحرک افراد بعد از تغذیه با آجیل و تنقلات در افزایش وزن، افزایش فشار خون و در نهایت بیماریهای متابولیک و قند موثر است.
در خرید آجیل به رنگ، قوام و تازگی آن توجه داشته باشند و به حداقل مقدار خرید بسنده کنند و از مراکز و فروشگاه‌های معتبر زنجیره‌ای که نظارت بهداشتی دارند آجیل را تهیه کنند.
مصرف آجیل خود دارای مضراتی است که این شوری هم مزید علت خواهدبود همچنین میزان نمک و شکر مصرفی ایرانیان 5تا6 برابر مصرف جهانی است.
سیب سمبل سلامتی وچه خوب است برای پذیرایی از میهمانان از میوه‌‌ها به خصوص سیب استفاده کنیم و در استفاده از شیرینی نیز از شیرینی‌هایی که میزان قند و چربی شان کمتر است استفاده کنیم./ ع

برچسب ها: میوه ها ، جایگزین ، تنقلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.