زرد چوبه، جایگزینی برای داروست

اگر زردچوبه تازه باشد ودر جای مناسب نگهداری شود و باکتری در آن رشد نکرده باشد می تواند جایگزینی برای دارو باشد.

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: زردچوبه  به علت آنتی اکسیدان هایی به نام کورکومین برای افرادی که ناراحتی گوارشی، ناراحتی پوستی، کبد، فشار خون بالا، چربی بالا، کلسترول بالا مفید است.

وی افزود: در برخی مواد افزودنی به غذاها مصرف بیش از حد آن باعث التهاب می شود ولی در مصرف زردچوبه در حد اعتدال هیچ التهابی را به دنبال نخواهد داشت.

وی عنوان کرد: دیابتی ها برای کاهش غلظت خون و بیشتر شدن حساسیت به انسولین باید به اندازه کافی در غذای خود از زردچوبه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: ادویه جات مانند فلفل و پودر خردل در بعضی افراد سوء هاضمه ایجاد می کند در صورتی که زردچوبه هیچ سوء هاضمه ای برای کسی ایجاد نمی کند.

وی اظهار نشان کرد: کورکومین موجود در زرد چوبه خاصیت ضدالتهابی دارد واز پیشگیری از بیماری قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می کند.

وی خاطر نشان کرد: البته زردچوبخ باید تازه باشد و به صورت بسته بندی تهیه شود ودر ظروفی که کمتر در معرض هوا قرار بگیرد باید نگهداری شود.

وی در نهایت افزود: در ظرفی که تاریک و شیشه ای باشد در جای سالم نگهداری شود تا از رشد باکتریها جلوگیری شود تا ارزش غذایی داشته باشد همچنین زردچوبه باید در حد اعتدال مصرف شود ودر صورت بیماری داشتن در مصرف آن با پزشک مشورت شود.

برچسب ها: زردچوبه ، دارو ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار