الهیان در نشست کانون بانوان جمعیت رهپویان:

بعد از فتنه 88 نظام با اقتدار بيشتري به راه خود ادامه داد

عضو جمعیت رهپویان در نشست بازخوانی فتنه و برنامه اصلاح‌طلبان در انتخابات گفت: دین مبین اسلام و جایگاه ولایت، فتنه را با شکست مواجه کرد و پس از آن نظام، با اقتدار بيشتري به راه خود ادامه داد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، سلسله نشست‌هاي بصیرت با موضوع "بازخوانی فتنه و برنامه اصلاح‌طلبان در انتخابات آینده" بعد از ظهر امروز به همت "کانون بانوان جمعیت رهپویان انقلاب" و با حضور "حمیدرضا مقدم‌فر" مسئول فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و "زهره الهیان" عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان برگزار شد.

زهره الهیان طي سخناني در بازخوانی فتنه 88 با بيان اينکه 9 دی، روز تبلور آرمان‌های ملت و انقلاب بود، اظهار داشت: ما در سال 88 شاهد به نمایش گذاشتن جمهوریت نظام با حضور مردم بودیم و ملت ثابت کردند نظام ما بر پایه مردم‌سالاری دینی پایه‌گذاری شده است.

عضو جمعیت رهپویان با اشاره به اينکه از خرداد 88 تا دی‌ماه آن سال، جریان فتنه تک‌تازی کرد، گفت: در عاشورای 88 فتنه‌گران اهداف خود را پیاده کردند و این روز پایانی برای تحرکات خیانت‌کارانه آنها شد و همچنین 9 دی به یکباره انقلاب را در مقابل این ویروس‌ها که با برنامه‌ریزی نظام سلطه توليد شده بودند به واسطه حضور مردم واکسینه کرد.

وی عنوان کرد: نیروهایی که استکبار به صحنه آورد اگر یک دهم آنها را در کشورهای منطقه به کار گرفته بود بارها نظام‌های آن کشورها سرنگون می‌شدند، اما دین مبین اسلام و جایگاه ولایت از این فتنه‌ها جلوگیری کرد.

الهیان با تاکید بر اینکه بعد از فتنه 88 شاهد آن هستیم که نظام مقتدرتر به راه خود ادامه می‌دهد، به شهدای فتنه اشاره کرد و بیان داشت: شهدای فتنه مظلوم‌ترین شهدای نظام هستند که در راه امنیت نظام و حفاظت از جان و رفاه مردم شهید شدند.

نماینده دوره هشتم مجلس با اشاره به تحرکات قبل از سال 88 گفت: نمادهایی از این فتنه‌گری‌ها را در دولت‌های گذشته به خصوص در دولت اصلاحات و حرکت‌های لیبرالیستی آنها مشاهده کردیم که با تغییر سیاست‌ها در آن زمان بسیاری از معاندینی که ایران را ترک کرده بودند بازگشتند و در جایگاه‌های تاثیرگذار قرار گرفتند، به  امید آنکه دیدگاه لیبرالیستی خود را به جریان بیاندازند.

عضو جمعیت رهپویان افزود: شاید اگر جریان فتنه 88 اتفاق نمی‌افتاد بسیاری از این سیاست‌های جنایتکارانه مشخص نمی‌شد؛ وقایع سال 88 باعث شفاف‌تر شدن ماهیت جریان‌ها و خواص و همچنین باعث پیاده شدن برخی از قطار انقلاب نیز شد.

وی گفت: جبهه اصلاحات و مشارکت‌ با تفکرات مختلفی که در درون خود داشتند، برای رسیدن به هدف خود با یکدیگر همسو شده تا جایگاه قدرت و ارکان نظام را در دست بگیرند و سناریو آنها بحرانی جلوه‌دادن شرایط و اوضاع حکومت اصولگرایان بود، لذا به دنبال معرفی شخصیت‌هایی مانند خاتمی و موسوی به عنوان ناظر ملت بودند و آنها را بزرگنمایی کرده و سنبل قرار دادند و قصدشان این بود که اصولگرایان را در عرصه داخل و خارج تضعیف کنند.

الهیان با اشاره به طرح دولت وحدت ملی تصریح کرد: سناریو طرح وحدت ملی در زمان سالروز تاسیس مجلس در ابتدای دوره هشتم مجلس توسط هاشمی مطرح شد که البته افرادی نظیر کروبی، خاتمی و هاشمی که حامی این طرح بودند، نتوانستند این سناریو را پیش ببرند.

این فعال سیاسی از جمله اهداف فتنه‌گرایانه را سناریو دیگر تشکیک در انتخابات دانست و گفت: چند وقت مانده به انتخابات، هشداری در جهت سلامت انتخابات توسط "هاشمی رفسنجاني" مطرح شد و پس از آن کمیته صیانت از آرا را در جلسه کارگزاران پایه‌گذاری کردند که "علیرضا بهشتی"، "مهدی هاشمی" و "غلامحسین کرباسچی" مسئولیت آنرا به عهده گرفتند تا بحث تشکیک در انتخابات را مطرح مي‌کنند که اين مسئله  بهانه‌ای در دست دشمنان و جامعه بین‌الملل مي داد.

وی طرح دولت وحدت ملی را موازی‌کاری با شورای نگهبان دانست و بیان کرد: مقام معظم رهبری در فروردین 88 به این موضوع اشاره کردند و فرمودند؛ از دشمنان انتظار می‌رود که در سلامت انتخابات شک کنند، اما از دوستان داخلی انتظار نمی‌رود که به این مسئله دامن بزنند.

الهیان با اشاره به اتاق‌های فکر و موسسات جاسوسی غرب تصریح کرد: شاهد بودیم که دانیل کارانگر از اعضای سازمان سیا مقاله‌ای مبنی بر اینکه "شورای نگهبان مهمترین عامل عدم سلامت انتخابات است"، چاپ و توصیه می‌کند جوامع بین‌المللی، نظارت بر سلامت انتخابات در ایران را به عهده بگیرند.

عضو جمعیت رهپویان با بيان اينکه از زمانی که غرب به این نتیجه رسید تحرکات نظامی اثری ندارد رو به براندازی نرم در ایران آورد، خاطرنشان کرد: با توجه به هشدارهای لازم نسبت به توطئه‌های غرب، باز هم برخی می‌گفتند اینها توهم توطئه است و مقام معظم رهبری از سال‌ها پیش به شبیخون فرهنگی و جنگ نرم هشدار داده بودند.

نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارتباط گیری غرب با مطبوعات مخالف نظام، سازمان‌های مردم‌نهاد داخلی و همچنین افراد هنرمند و نویسند‌گان و ارائه حمایت فکری و مالی به آنها افزود: "هاله اسفندیاری" در  اعترافات خود پس از دستگیری در سال 88 مطرح کرد «قبل از فتنه، بنیاد سوروس در ایران برنامه‌ریزی جامعی را در دستور کار خود داشت و با استفاده از افرادی چون "کیان تاجبخش" جامعه‌شناسی که در غرب پرورش یافته بود با حضور در خانه  هنرمندان در پی بومی‌سازی و شبکه‌سازی با اندیشه‌های براندازانه به تشکیل جلسات متعدد برای اساتید پرداخت».

وی با بیان اینکه سال 88 سال بروز و ظهور سیاست‌های براندازانه غرب بود، گفت: برخی عوامل داخلی، برنامه‌ریزی دقیقی برای فتنه نداشتند، اما به مرور با جریان فتنه همسو شدند و هیچ جا اعلام برائت از اقدامات هتاکانه فتنه‌گران نکردند.

الهیان با اشاره به مستند "بی‌ بی سی" از میتینگ "زهرا رهنورد" و "ميرحسين موسوی" خاطرنشان کرد: بی بی سی فارسی قبل از انتخابات سال 88 تاسیس شد و در نشست‌های انتخاباتی کاندیداهایی نظیر موسوی، به صورت زنده‌، دوربین آن حضور داشت، اما هیچگاه واکنشی مبنی بر تبری جستن از اینگونه تحرکات از سوی این افراد دیده نشد.

عضو جمعیت رهپویان با اشاره به رمز تقلب در انتخابات گفت:‌ بنا به اعتراف افراد دستگیر شده، برنامه‌ریزی فتنه‌گران بر این اساس بود که تقلب، رمز آشوب است.

وی گفت: در مجلس هشتم بنا شد تا گزارشی به کمیسیون اصل 90 ارائه شود تا قابل استفاده پژوهشگران در ارتباط با وقایع این سال باشد، تهیه شد و در صحن مجلس زوایایی از آن برای نمایندگان قرائت شد

اين فعال سياسي افزود: کمیته‌ای در سطح سیاست خارجی تشکیل دادیم و یکی از مصوبات آن رایزنی با کاندیدای معترضي مانند "مهدي کروبی"، "ميرحسين موسوی" و "هاشمی" بود و قبل از آنکه این جلسه تشکیل شود هشدارهایی به این آقایان مبنی بر شرایط بحرانی کشور داده شد.

الهیان ادامه داد: روند صحبت با کاندیداهای معترض به خصوص موسوی به این صورت بود که وی خود بر قانون و ولایت تاکید داشت، اما در جلسه‌ای که با اساتید داشتند عملاً تاثیری از آن گفتگوها دیده نشد و همچنین در جلسه‌ای شخصا به "سيد محمد خاتمی" گفتم آیا گزارش بروکینز را دیده‌ای که از شما به عنوان سرباز پیاده‌نظام غرب نام می‌برند، اما متاسفانه باز در عمل و سیاست خود جور دیگر رفتار کردند و نگاه‌های قدرت‌طلبانه باعث شد به روند خود ادامه دهند و هزینه‌هایی را به انقلاب تحمیل کنند.

عضو جمعیت رهپویان با اشاره به مرگ "ندا آقاسلطان" در جريان اعتراضات خیابانی گفت: ندا آقاسلطان در حالی نماد زن مبارز ایرانی معرفی می‌شود که بلافاصله بعد از حمله خیابانی به وی، "آرش حجازی" بالای سرش حاضر شده و صحت مرگ وی را تایید می‌کند و پس از چندی به انگلیس می‌گریزد.

وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که آرش حجازی یک سال قبل در سفارت آلمان، ارتباطاتی را شروع می‌کند و دستبند سبزی را که روی آن نوشته شده بود من ندا هستم به یک زن هدیه می‌دهد و این خود گویای این سنبل‌سازی است.

عضو جمعیت رهپویان تاکید کرد: موارد مذکور نشان‌دهنده دست‌هایی است که وارد عمل می‌شود تا نظام اسلامی را به خاطر اندیشه و تفکرش مورد هدف قرار دهد و اشتباه است که بگوییم اتفاقات، صرفا به دلیل انتخابات رخ داد نه به دلیل هدف قرار دادن آرمان حضرت امام و اندیشه اسلامی.

انتهاي پيام/ش
برچسب ها: الهیان ، جمعیت ، رهپویان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار