کدام بيماران نبايد ترشي بخورند؟

تغذيه در بروز بسياري از بيماريها بخصوص بيماريهاي گوارشي نقش دارد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛‌ يکي از متداول ترين توصيه ها براي پيشگيري و درمان بيماريهاي گوارشي مصرف مواد غذايي مفيد و اجتناب از خوردن خوراکي هاي مضر است زيرا تغذيه در بروز بسياري از بيماريها بخصوص بيماريهاي گوارشي نقش دارد.

 برخي از افراد هم نبايد اصلا ترشي بخورند کساني که اسيد معده شان زياد است و بيماراني دچار ريفلاکس معده که معمولا احساس ترش کردن و سوزش سر دل دارند به غير از ترشي بايد از مصرف هر گونه مواد ترش مانند مرکبات پرهيز کنند.

گروه بعدي افراد مبتلا به زخم اثني عشر و معده هستند که معمولا در اثر اين بيماري دردهاي شديدي دارند.

مصرف فلفل که در تهيه ترشي به کار مي رود براي بيماران مبتلا به ناراحتي هاي گوارشي مي تواند تشديد کننده علايم بيماري باشد.بنابراين اين افراد بههيچ وجه نبايد ترشي تند مصرف کنند

نکته: بررسي ها نشان مي دهد مصرف بي‌رويه ترشي‌ها و شورها ريسك ابتلا به سرطان معده و مري را افزايش مي‌دهد.

برچسب ها: ترشی ، معده ، مری ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار