یزد/

مصرف آب میوه مصنوعی، پوسیدگی دندان را افزایش می هد

کار شناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت:آب میوه های صنعتی با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را در افراد افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد/

ˈعلی اکبر کمالی اردکانی ˈبر جایگزین کردن آب میوه طبیعی به جای مصرف نوشابه های گاز دار و آب میوه های صنعتی تاکید کرد.

وی افزود: آب میوه طبیعی به عنوان ماده و غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی می تواند جایگزین مناسبی برای سایر مایعات همچون نوشابه های گازدار باشد.

کار شناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه نوشیدن یک لیوان آب میوه طبیعی معادل دو واحد میوه است افزود: آب میوه مصنوعی هرگز نمی تواند خواص آب میوه طبیعی را داشته باشد، چرا که حاوی مواد افزودنی و نگه دارنده هاست همچنین با مقادیر زیاد قند، احتمال بروز چاقی و پوسیدگی دندان را نیز در افراد افزایش می دهد.

وی با اشاره به اینکه شیر از نوشیدنی های مفید و مناسب برای رفع تشنگی است، خاطرنشان کرد: این نوشیدنی با تأمین نیاز روزانه بدن به کلسیم درکاهش بروز پوکی استخوان در افراد به ویژه سالمندان بسیار موثر است، به طوری که سه لیوان شیر نیاز روزانه افراد بالغ را به کلسیم تأمین می کند./س

برچسب ها: آبمیوه ، پوسیدگی ، دندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.