ایلام/

سالانه پنج هزار و950 تن گوشت سفید در سیروان تولید می شود‏

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان گفت: سالانه پنج هزار و 950 تن گوشت سفید در این شهرستان ‏تولید می شود.‏

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛حیدر سلطانی‌  با بیان این مطلب افزود: این میزان گوشت سفید شامل ‏مرغ و ماهی است.‏
وی ادامه داد: 30 واحد مرغداری و هفت واحد پرورش ماهی در شهرستان سیروان فعال است.‏
سلطانی افوزد: افزون بر این سالانه همچنین سه هزار تن گوشت قرمز در 48 واحد پرواربندی گوساله ‏در این شهرستان تولید می شود.‏
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان گفت: دو هزار و 500 تن شیر نیز سالانه از 25 واحد گاوداری ‏شیری این شهرستان تولید می شود.‏
سلطانی افزود: این شهرستان سهم عمده ای از تولید محصولات گوشتی و لبنی استان ایلام دارد.‏
وی گفت: محصولات تولیدی این شهرستان بیشتر روانه بازار مصرف استان ایلام و استان های ‏همجوار می شود.‏
سلطانی گفت: این شهرستان دارای ظرفیت مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی است.‏
شهرستان تازه تاسیس سیروان یکی از قطب های کشاورزی منطقه است‏./ب

 

برچسب ها: تولید ، گوشت سفید ، سیروان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.