مواد مغذی بسیار زیادی در انواع گوشت موجود است که در صورت عدم مصرف می تواند باعث بروز بیماری های مختلفی در بدن شما شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلامت بسیار تأثیرگذار است و به طور چشمگیری احتمال بروز بیماری های قلبی را کاهش می دهد، اما مصرف مقداری گوشت نیز برای سلامت انسان مفید و ضروری است.

آجيل، سويا، بلغور گندم، بادمجان، قارچ و حبوبات از جمله جايگزين هاي گوشت قرمز به شمار مي روند.

خواص گوشت قرمز:

- گوشت قرمز غنی از منیزیم و ماده مغذی است که در حفظ سلامت افراد به خصوص کودکان و نوجوانان بسیار موثر است.

- گوشت سالم سرشار از پروتئین حیوانی است و برای تقویت عضلات و شکل گیری بدن لازم است.

با در نظر گرفتن مواد مغذی موجود در گوشت، باید قبول کنیم که نمی توان گوشت را به طور کامل از رژیم غذایی حذف کرد.

در مصرف گوشت قرمز به نکات زير توجه کنيد:

- از خریدن گوشت های فرآوری شده پرهیز کنید زیرا این نوع گوشت حاوی ماده شیمیایی سرطان زا به نام سدیم نیتریت است که رنگ تازه قرمز به گوشت می دهد.

- از آنجا که گوشت چربی دارد، به هنگام پخت به افزودن روغن نیازی نیست.

- طبخ گوشت به صورت کبابی یا خورشتی بهترین روش پخت گوشت است.

نکته: ورزشکاران، کودکان، زنان باردار یا زنان در دوران شیر دهی نیاز بیشتری به این پروتئین دارند./ع2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.