کلسترول موجود در غذاهای دریایی اثر ناچیزی بر کلسترول خون در بیشتر افراد می‌شود.

سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا مصرف غذاهای دریایی سبب کاهش کلسترول خون در افراد می‌شود گفت: در حقیقت کلسترول موجود در غذاهای دریایی و گوشت ها اثر ناچیزی بر کلسترول خون در بیشتر افراد می‌شود.

وی تصریح کرد: اسیدهای چرب اشباع و ترانس بیشترین اثر را در افزایش کلسترول خون دارند.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: اسید های چرب اشباع معمولاً در غذاهای حیوانی مانند:‌ گوشت، محصولات لبنی، کره، خامه، روغن نارگیل و غذاهای آماده(Fast food) و اسید های چرب ترانس در غذاهای سرخ شده و غذاهای آماده، مارگارین، روغن های نباتی هیدروژنه وجود دارند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.