اراک/

پاستيل حساسيت مي‌آورد

مصرف پاستيل و ژله مي‌تواند موجب بروز بيماري، حساسيت و آلرژي شود.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، ژلاتيني كه در ساخت پاستيل‌ها به كار برده مي‌شود از استخوان‌ها تأمين مي‌شود.عدم استفاده از منابع سالم و عدم دسترسي به فناوري صحيح ژلاتين براي تهيه پاستيل و ژله مي‌تواند موجب بروز بيماري، حساسيت و آلرژي شود. مواد رنگي كه در توليد پاستيل و ژله استفاده مي‌شود، ممكن است غيرمجاز و از منابع خوراكي نباشد و مشكلاتي را براي كودكان و حتي بزرگسالان ايجاد مي‌كند.

به گفته متخصصان تغذیه استفاده از پاستيل و ژله‌هاي صنعتي به دليل انرژي مازاد بر نيازي كه در اختيار كودكان قرار مي‌دهد؛ موجب چاقي و اضافه وزن آنها مي‌شود.

به دليل آپارتمان‌نشيني و نبود فضاي لازم براي بازي و ورزش، كودكان بيشتر به تماشاي برنامه تلويزيوني و بازي‌هاي رايانه‌اي مشغول مي‌شوند و هله هوله زياد مصرف مي‌كنند كه باعث چاق شدن آنها مي‌شود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.