گیلان/

دود ناشی از سوزاندن کاه و کلش سرطان زاست

با آلودگی های ناشی از سوزاندن کاه و کلش سرطان افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سوختن ناقص ضایعات کشاورزی در مزارع عامل اصلی تولید دی اکسید هاست که یکی از مهمترین عوامل ایجاد سرطان در سطح سلول است .

به گفته کارشناسان بهداشتی همه ساله همزمان با برداشت برنج در گیلان برخی از شالیکاران اقدام به سوزاندن کاه و کلش می کنند که این امر علاوه بر آلوده کردن محیط زیست و هوای شهرها و روستاها می تواند زمنه افزایش بیماری سرطان بویژه سرطان خون را در استان فراهم کند .

مدیر کل حفاظت محیط زیست گیلان هم با اشاره به اینکه یکی از عوامل عمده آلودگی محیط زیست گیلان سوزاندن زائدات برنج در این فصل از سال است گفت:بر اثر سوختن یک تن از ضایعات بطور متوسط بین 12 تا 20 کیلو گرم ذرات معلق و 3 کیلو گرم اکسید های ازت و گوگرد وارد هوا می شود که ضمن اثرات مخرب بر محیط زیست مشکلاتی را برای شهروندان بخصوص کودکان و سالمندان به ویژه بیماران مبتلا به تنگی نفس به همراه دارد.
امیر عبدوس تاکید کرد که با کسانی که با سوزاندن کاه و کلش و یا ضایعات کشاورزی محیط زیست و هوا را آلوده کنند به شدت برخورد می شود /س
برچسب ها: سوزاندن ، کاه ، کلش ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.