صادرات محصولات غذايي به ساير کشورها

آگاهي از وضعيت بازار در خصوص عرضه و تقاضاباعث پيشرفت در عرصه صنايع غذايي مي شود.

علي مبارکي کارشناس صنايع غذايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب افزود: عامل مهم و اساسي در انتخاب توليدات غذايي از سوي مشتريان سلامت و طعم محصول است که توليدکنندگان با حفظ بهداشت و طعم محصول مي توانند زمينه ي خوبي را براي گسترش توليد خود فراهم کند.
وي ادامه داد: ايران بدليل موقعيت جغرافيايي، دارا بودن جمعيت خوب و داشتن شرايط کشاورزي بسيار عالي از پتانسيل هاي بالايي برخوردار است که برنامه ريزي و توليد محصول براي کشورهاي همسايه مي تواند براي اين صنعت موفقيت آميز باشد.
مبارکي تصريح کرد: با وجود تحريم هااما توليد کنندگان داخلي با ايجاد شرايط مناسب در داخلي کشور تمام عرصه ي توليد را از هرگونه وابستگي به خارج از کشور مصون کرده اند.
وي ادامه داد: با بسته بندي هاي مناسب و ارائه محصولات با کيفيت بالا صادرات محصولات غذايي را به کشورهاي اطراف گسترش دهيم.
کارشناس صنايع غذايي خاطرنشان کرد: با حمايت هاي دولت و ارائه تسهيلات به توليد کننده زمينه ي گسترش اين صنايع را در کشور فراهم کنيم./ع
برچسب ها: صنعت ، صادرات ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار