فارس/

پايان گرده افشاني در انجيرستان هاي ‌فارس

با حیات دوباره انجیرستانهای فارس ، گرده‌افشانی 48 هزار هکتار باغ های انجیر پایان یافت .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس گرده افشانی یا در اصطلاح محلی بَر دادن انجیر در استهبان از اوایل خرداد آغاز و اوایل تیرماه به پایان می رسد.

گرده‌افشانی سه نوبت و هر 6 روز یک بار صورت می گیرد که برای هر درخت به طور متوسط بین 30 تا 60 عدد میوه بر استفاده می شود.

باروری انجیر خوراکی با گرده‌افشانی و انتقال گرده از پرچم میوه‌های درخت انجیر بر با زنبور گرده‌افشان بلاستوفاگا(belastofaga) به سطح کلاله گل های خامه ‌بلند در میوه خوراکی انجام می شود.

مدیر سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت:گرده افشانی امسال با توجه به بارندگی‌های مناسب پارسال و آبرسانی به موقع درختان انجیر ، پس از چند سال خشکسالی متوالی انجام می شود.

از ارقام مختلف انجیر بر می توان به دانه سفید ، پوزدنبالی ، کوهکی ، تومسجدی ، ویل وحشی ، خرمایی و شاه انجیری اشاره کرد.

در استان فارس 48 هکتار باغ انجیر وجود دارد .

در استهبان 16 واحد فرآوری و بسته بندی انجیر محصولاتی نظیر شربت ، مربا ، سرکه ، مسقطی ، بیسکویت ، کیک ، کلوچه و پودر انجیر تولید می کنند ؛ که به کشورهای هند ، چین ، ژاپن ، ویتنام ، کره جنوبی و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس صادر می شود.

مهرزاد خرد افزود: پیش بینی می شود امسال 12 هزار تن انجیر خشک برداشت شود که درمقایسه با پارسال افزایش 2 برابری دارد./س
برچسب ها: انجیر ، گردافشانی ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.