مشاور عالي فرمانده معظم کل قوا:

دارا بودن حداقل مدرک کارشناسي ارشد براي تدريس جغرافيا و دفاع مقدس

براي تدريس درس جغرافيا و دفاع مقدس اساتيد و مراجعه به پژوهشگاه علوم و دفاع مقدس بايد حداقل مدرک کارشناسي ارشد داشته باشند.

به گزارش خبرنگار صنفي، آموزشي باشگاه خبرنگاران؛ صفوي، مشاور عالي فرمانده معظم کل قوا صبح امروز در همايش جغرافيا و دفاع مقدس که در سالن همايش هاي وزارت علوم تشکيل شد در جمع خبرنگاران گفت: بحث آشنايي با دفاع مقدس به تصويب وزارت علوم رسيده و هم اکنون به مدت 3 است که در برخي از دانشگاه هاي تدريس مي شود در همايش منابع مشخص و سرفصل هاي اساتيد مشخص مي شود.

وي افزود: البته اساتيدي که براي اين درس در نظر گرفته مي شوند بايد حداقل داراي مدرک کارشناسي ارشد بوده و از نظر علمي توانمندي را در تدريس اين دروس داشته باشد چنانچه يک دوره اي پژوهشگاه علوم و دفاع مقدس در رابطه با برطرف سازي اشکالات اساتيد براي تدريس اين درس در دانشگاه ها گذاشته است.

صفوي تصريح کرد: اين همايش براي مشخص سازي و اجراي کاربرد علوم مختلف به عنوان درس تخصصي و رشته هاي تخصصي ارائه مي شود چنانچه هم اکنون در مقطع کارشناسي ارشد رشته ادبيات دفاع مقدس به عنوان يک رشته تحصيلي درکرمان و رشته جغرافيا و دفاع مقدس راه اندازي مي شود که البته همه سرفصل ها ارائه داده و اساتيد بايد نظر خود را اعلام کنند.

* ايجاد رشته تخصصي جغرافيا و دفاع مقدس در آينده

صفوي در ادامه گفت: البته براي ارائه اين درس در رشته لازم نيست که همه مطالب دروس به زمان گذشته برگردد چنانچه در زمان حال نيز براي دفاع و امنيت داخلي به همه علوم احتياج داريم.

وي افزود: در مقطع کارشناسي سرفصل درس جغرافيا و دفاع مقدس که يک درس 2 واحدي است امروز مشخص مي شود و از ترم آينده احتمالا دانشگاه ها اين آمادگي را دارند که دانشجو در اين درس پذيرش کنند البته در مقطع ارشد و ارائه يک رشته تخصصي مدت زمان طول مي کشد.

*ارائه درس جغرافيا و دفاع مقدس بايد در دانشگاه هاي دولتي صورت گيرد
صفوي در ادامه گفت: از 50 يا 60 هزار نفري که درس جغرافيا و دفاع مقدس را گذرانده اند تعداد 340 هزار اساتيد براي تدريس اين درس اقدام کرده اند.

وي افزود: بايد بتوانيم اين درس جغرافيا و دفاع مقدس را در دانشگاه هاي دولتي ارائه دهيم چراكه بررسي علوم آن هم در سطح جغرافيايي در زمان دفاع مقدس موجب پيروزي در جنگ 8 ساله شده بود.

صفوي در ادامه ضمن اشاره به بيان جزئيات و نشان دادن نقشه جنگ در زمان 8 سال دفاع مقدس اظهار داشت: اگر به صورت کلي بخواهيم بيان کنيم بايد بگويم که سه مقياس استراتژيک، استراتژيک ملي و صحنه نبرد از عوامل پيروزي در جنگ بوده که البته دراين سه مقياس علوم جغرافيايي نقش پر رنگي داشته است چرا که عراق با اهداف حداقلي همچون لغو قرارداد 1975 الجزاير، اهداف مياني حاکميت مطلق برا روندرود و دسترسي به يک ساحل مناسب در خليج فارس و در نهايت براندازي نظام حمله کرده بود./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار