رئیس سازمان هواپیمایی خبر داد:

‌رشد 8.5 درصد پرواز داخلي در نوروز پرواز هاي نوروزي با 24 دقيقه تاخير

معاون وزير راه و شهرسازي گفت: در نوروز سال 89 میزان تاخیرات پروازی 30 دقیقه بود که این رقم در نوروز 1390 به 24 دقیقه و در نوروز سال جاری به 22 دقیقه کاهش یافت.

 

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، کاپیتان رضا نخجوانی امروز طی نشست خبری ضمن گرامیداشت سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، گفت:‌ این رویکرد از سال گذشته در سازمان هواپیمایی کشوری وجود داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه 209 فروند هواپیمایی مسافری در ناوگان هوایی کشور وجود دارد، اظهار داشت:‌ طی ایام نوروز پرواز‌ها با رشد کمی و کیفی مواجه بود؛ طی این ایام بازرسان سازمان در فرودگاه‌ها مستقر بودند ضمن آنکه در طول سال بر همه بخش‌های فنی و عملیاتی نظارت وجود داشت.

* انجام پرواز‌ها در نوروز امسال با متوسط 24 دقیقه تأخیر

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در نوروز امسال میزان تأخیرات پرواز‌ها نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، یادآور شد: در نوروز سال 89 میزان تاخیرات پروازی 30 دقیقه بود که این رقم در نوروز 1390 به 24 دقیقه و در نوروز سال جاری به 22 دقیقه کاهش یافت.

* بدهی 200 میلیارد تومانی ایرلاین‌ها به شرکت‌ ملی پخش

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به این که 14 ایرلاین در کشور فعال هستند، اظهار داشت:‌ تا قبل از ایام نوروز 12 شرکت هواپیمایی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای پرداخت بدهی‌های خود از بابت مابه‌التفاوت قیمت سوخت به توافق رسیدند و چند شرکت در حال مذاکره هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: جمع کل بدهی‌ ایرلاین‌ها به شرکت ملی پخش 200 میلیارد تومان است.

 

* رشد 25 درصدی پرواز‌ها در ایام نوروز
وی یادآور شد: مجموع پروازهای داخلی و بین‌المللی در ایام نوروز سال گذشته 982 هزار و 288 پرواز بود که این رقم در نوروز امسال با 17 درصد رشد به یک میلیون و 138 هزار و 341 پرواز افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سال گذشته برای صنعت هواپیمایی با موفقیت همراه بود، اظهار داشت: با وجود فشارهای غربی‌ها و استکبار جهانی برای تحت تأثیر قرار دادن موضوعات صنعت اعم از مسائل بانکی، بیمه‌ای، ممانعت از فروش هواپیما و قطعات آن و عدم ارائه سرویس، صنعت هوایی کشور هر روز موفق‌تر به پیش می‌رود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه روزانه 400 پرواز از آسمان کشور عبور می‌کند، تصریح کرد: پروازهای عبوری از آسمان ایران در سال گذشته 12 هزار و 140 پرواز بوده است که این رقم در نوروز 1391 با 8.5 درصد رشد به 13 هزار و 613 پرواز افزایش یافت.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: تعداد پروازهای داخلی در نوروز سال گذشته 13 هزار و 72 پرواز بوده است که این رقم در نوروز امسال با 8 درصد رشد به 14 هزار و 106 پرواز افزایش یافته است.

نخجوانی خاطرنشان کرد: مجموعه نشست و برخواست‌های بین‌المللی اعم از شرکت‌های داخلی و خارجی طی ایام نوروز 6 هزار و 623 پرواز بوده است که نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: در نوروز امسال کلاً با رشد 25 درصدی پروازها مواجه بوده‌ایم.
* تعلیق و لغو مجوز 70 دفتر خدمات مسافری در بهمن و اسفند 1390

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه کنترل محسوس و نامحسوس بر دفاتر خدمات مسافری و آژانس‌ها وجود دارد، گفت: در اسفند و بهمن سال گذشته حدود 70‌ آژانس و دفتر خدمات مسافری تعلیق و یا لغو مجوز شدند.

 

* ثبت بیش از 20 فروند بوئینگ MD در داخل کشور/توجه به خلبانان داخلی
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در حوزه بین‌المللی تفاهمات مطلبی طی سال گذشته صورت گرفته است، گفت: 43 فروند بوئینگ MD در ناوگان هوایی کشور وجود دارد که در سال گذشته بیش از نیمی از آنها در داخل کشور ثبت شد و این بدان معنا است که چک‌های سنگین و نیمه سنگین‌‌ آنها در داخل کشور انجام می‌شود.

نخجوانی با اشاره به اینکه رویکرد سازمان هوایی استفاده از خلبان‌های داخلی و خروج خلبان‌های خارجی است، اظهار داشت: برنامه داریم حضور خلبان‌های خارجی را در پروازهایمان به صفر برسانیم.
* اعلام رتبه‌های شرکت‌های هواپیمایی در اردیبهشت امسال

وی با اشاره به اینکه رتبه بندی شرکت‌های هواپیمایی از نظر فرمولآسیون تدوین نهایی شده است، گفت: با تأیید وزیر راه و شهرسازی امسال رتبه بندی ایرلاین‌ها آغاز شد و در اردیبهشت ماه رتبه‌های شرکت‌ها اعلام می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: ترکیبی از توانمندی زیرساختی فنی و عملیاتی، عمر ناوگان، نحوه خدمت رسانی، انجام تعهدات ایرلاین و رضایت مسافران، فرمول رتبه‌بندی را تشکیل می‌دهد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه این رتبه‌بندی هر دو الی سه ماه یکبار تجدید می‌شود، گفت: در قانون برنامه پنجم در سال 92 آزادسازی کامل نرخ بلیت پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: در راستای آماده‌سازی برای آزادسازی نرخ بلیت هواپیمایی باید رتبه‌ ایرلاین‌ها اجرا می‌شد تا توانمندی ایرلاین‌های تعیین شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تعیین رتبه‌ها در نرخ حداکثر سقف ایرلاین‌ها برای صندلی پرواز موثر خواهد بود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تصريح كرد:‌ اگر رتبه‌بندی ایرلاین‌ها مورد رضایت‌ آنها نبود نباید اعتراض کنند بلکه باید برای بدست آوری رتبه بهتر تلاش کنند.

نخجوانی با اشاره به اینکه ارتقاء کیفیت ناوگان هوایی از برنامه‌های اصلی سازمان هواپیمایی کشوری است، گفت: برنامه داریم تعداد 25 فروند هواپیما با متوسط سن بالا را با هواپیماهای دارای سن کم جایگزین کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه قیمت‌های هواپیما متنوع بوده و از هواپیمای 7 میلیون دلاری تا هواپیما 120 میلیون دلاری وجود دارد، گفت: باید تمایل به سرمایه‌گذاری در صنعت افزایش یابد که این امر مستلزم وجود صرفه و صلاح اقتصادی برای ایرلاین‌ها است که آزاد سازی نرخ بلیت این امر را مهیا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در آستانه گام دوم هدفمندی هستیم، اظهار داشت: قطعاً با آزادسازی نرخ سوخت نرخ بلیت نیز طوری تعیین خواهد شد که توجیه فنی و اقتصادی برای ایرلاین‌ها داشته باشد که همین امر استقبال بانک‌ها را برای مشارکت در صنعت افزایش می‌دهد.
* مهرآباد و فرودگاه امام خمینی (ره) پرترددترین فرود‌گاه‌‌های کشور

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پرترددترین فرودگاه‌های کشور در ایام نوروز فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: فرودگاه مهرآباد از 25 اسفند 1390 تا 13 فروردین امسال 638 هزار و 47 مسافر و فرودگاه امام خمینی (ره) طی این ایام 359 هزار مسافر پذیرش کردند.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری یادآورشد:‌ طی ایام نوروز در فرودگاه کیش در برخی از روزها حتی 140 پرواز نیز انجام شد./ق2

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار