بررسی راهکار‌های ارتقای امنیت غذایی در دانشگاه قم

اولین کنفرانس ملی، حکمرانی امنیت غذایی و تولید محصول سالم امروز به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد.

امروز در اولین کنفرانس ملی حکمرانی امنیت غذایی و تولید محصول سالم در دانشگاه قم راهکار‌هایی ارتقاء امنیت غذایی با حضور نخبگان و اساتید دانشگاه مدیران استان طرح و بررسی شد.

۷۰ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده بود که در این مراسم از صاحبان مقالات برتر تجلیل شد.

در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی متشکل از ۱۰ غرفه شامل تشکل‌های دولتی و خصوصی که در حوزه زنجیره تولید مواد غذایی فعالیت می‌کنند برگزار شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.