عطر دلپذیر گیاهان خوراکی در سایه سخاوتمندی طبیعت + فیلم

این روزها با آغاز فصل برداشت گیاهان خودروی بهاری، عطر دلپذیری به سفره‌ی کردستانی ها داده‌ است.

در فصل بهار بسیاری از مردم مریوان در کوهستان‌ها و دشت‌های وسیع این منطقه با جمع آوری گیاهان خوراکی و عرضه آن به بازار، ضمن کسب روزی خود سفره مردم را نیز رنگین می‌کنند.

جمع آوری و استفاده از گیاهان خوراکی در شهرستان مریوان از اوایل بهار آغاز و تا اواخر آن ادامه دارد و در این مدت صد‌ها نفر در این بازار پر رونق مشغول به کار می‌شوند.

کردستانی‌ها غذا‌های متنوع و خوشمزه‌ای را با این گیاهان تهیه می‌کنند که خواص درمانی فراوانی دارد.

در استان کردستان بیش از ۴۵۰ گونه گیاهی خوراکی وجود دارد و ضروری است نکات لازم در زمان برداشت در نظر گرفته شود تا این گونه‌های باارزش گیاهی حفظ گردند. 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.