شناسایی منابع دانشی در حوزه کشاورزی پایدار در دستور کار

در نشست استاندار کرمان و دبیر کمیته مرکزی مدیریت دانش کشور، اقدامات انجام شده در حوزه مدیریت دانش و اولویت‌های استانداری کرمان در سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان در این نشست که سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ماه در محل استانداری کرمان برگزار شد، بر پیگیری مصوبات کمیته اجرایی مدیریت دانش استانداری با اولویت بالا و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها تاکید کرد. 

وی همچنین به لزوم مدیریت دانش به عنوان مهمترین نیاز در اداره کشور اشاره داشت و گفت: با توجه به اینکه ما دانش حل مسائل را به صورت پراکنده در کشور داریم، می‌توان با شناسایی و در کنار هم قرار دادن آن‌ها به مدل خوبی برای اداره کشور دست پیدا کنیم. 

استاندار کرمان عنوان کرد: شناسایی منابع دانشی در حوزه کشاورزی پایدار و مدیریت بهره‌ور منابع آبی و ایجاد هم‌افزایی دانشی بین استان‌های همجوار با اولویت بالا در دستور کار قرار گیرد. 

محمدرضا شریفی مدیر‌کل دفتر برنامه‌ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری کرمان نیز در خصوص همکاری استان با کمیته مرکزی مدیریت دانش وزارت کشور نکاتی را ارائه و مطرح کرد در استان کرمان طرح‌های مهمی در حوزه مدیریت دانش از جمله جانشین‌پروری و انتقال تجارب سازمانی و مدیریتی در سال‌های گذشته انجام شده که خروجی قابل توجهی نیز داشته است. 

مرتضی حسنی دبیر کمیته مرکزی مدیریت دانش کشور نیز روال اجرایی پروژه در وزارت کشور را مطرح کرد و گفت: پروژه از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و تلاش‌های مدیریت دانش در گام اول به سطح استانداری‌ها معطوف شده است. 

وی افزود: اجرای پروژه‌های مدیریت دانش و طراحی و استقرار نظام جامع مدیریت دانش با دستور وزیر کشور به رئیس مرکز مطالعات و آموزش راهبردی وزارت کشور تفویض شده است. 

دبیر کمیته مرکزی مدیریت دانش کشور اضافه کرد: از اوایل خرداد سال گذشته زمینه‌سازی در استان‌ها و تشکیل تیم‌های راهبری و اجرایی کامل در سراسر کشور متشکل از دبیران اجرایی و مدیران کل دفاتر برنامه‌ریزی و تحول اداری استانداری‌ها شکل گرفته است. 

حسنی گفت: هر یک از استانداری‌های سراسر کشور اکنون کمیته اجرایی مدیریت دانش دارند که ریاست آن را معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری عهده‌دار است و مستقیما زیر نظر کمیته مرکزی مدیریت دانش وزارت کشور فعالیت می‌کنند. 

وی ادامه داد: در استان کرمان تاکنون دو جلسه کمیته اجرایی مدیریت دانش برگزار و مصوبات و تصمیمات ارزشمندی داشته که از مهمترین آن‌ها می‌توان به 
شناسایی منابع دانشی در حوزه کشاورزی پایدار و مدیریت بهره‌ور منابع آبی و ایجاد هم‌افزایی دانشی بین استان‌های همجوار در حوزه آب اشاره کرد. 

دبیر کمیته مرکزی مدیریت دانش کشور عنوان کرد: از مهمترین ابعاد و زمینه‌ساز‌های مدیریت دانش در هر سازمانی، ایجاد ساختار راهبری و اجرایی است که به عنوان متولی، برنامه‌های مدیریت را پیگیری کند. 

وی افزود: برنامه‌های متعددی از جمله کاهش خسارت در بحران‌ها و بهبود عملکرد در مخاطرات طبیعی با استفاده از ابزار مدیریت دانش، شناسایی راه‌حل‌های بهینه در مسائل اصلی و عملکردی وزارت کشور داریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار