ساری/

تولید 32 درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران

رئیس جهاد کشاورزی مازندران گفت: 32 درصد جوجه یک روزه کشور در مازندران تولید می‌شود.

به گزارش گروه استانهای یاشگاه خبرنگاران، «دلاور حیدرپور» صبح امروز(دوشنبه 3 شهریورماه) بمناسبت هفته‌ی دولت در بازدید از پروژه‌ی مرغداری گوشتی روستای ارزفون شهرستان ساری اظهار کرد: 2500 مرغداری اعم از گوشتی، مادر و اجداد در مازندران فعال است که سهم بسزایی در تولید گوشت سفید و جوجه‌ی یک روزه دارد.

وی ادامه داد: 11درصد گوشت مرغ مادر کشور در مازندران تولید می‌شود که دو سوم آن به دیگر استان‌ها از جمله تهران عرضه می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های موجود در صنعت مرغداری افزود : تنها 50 درصد ظرفیت مرغداری موجود در استان فعال و بقیه‌ی ظرفیت‌ها غیرفعال است.

حیدرپور خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه‌ی صادرات و پرداخت یارانه‌ی صادراتی برای کمک به مرغداری‌های فعال اقدام کند.

به‌گفته‌ی وی، صادرات گوشت سفید تنها با حمایت دولت و پرداخت یارانه امکانپذیر است.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: با تکنولوژی روز، قیمت تمام شده گوشت سفید را کاهش داده تا بتوانیم قابل رقابت با دیگر کشورها باشیم و مازندران با توجه به ظرفیت‌های که در بخش تولید دارد می‌تواند صادرات مرغ و دیگر اقلام خوراکی را به سایر کشورها داشته باشد.

انتهای پیام/م
منبع: ایسنا
برچسب ها: ساری ، جوجه ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.