آغاز برداشت خیار از ۱۰۰ هکتار از جالیز‌های سرپل ذهاب

مدیر جهادکشاورزی سرپل‌ذهاب از آغاز برداشت خیار از ۱۰۰ هکتار از جالیز‌های این شهرستان خبر داد و گفت : پیش‌بینی می‌شود از مجموع زمین‌های زیر کشت این محصول با عملکرد مناسب برداشت یک تن در هکتار در مجموع ۱۰۰ تن محصول خیار برداشت و روانه بازار مصرف شود.

ایرج بهرامی مدیر جهادکشاورزی سرپل‌ذهاب گفت : سرپل‌ذهاب یکی از شهرستان‌های گرمسیری استان کرمانشاه از قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مناسب کشاورزی برخوردار بوده و پتانسیل خوبی در زمینه تولید صیفی‌جات تونلی دارد و چندین سال است کشت این محصولات مرسوم بوده و کشاورزان مبادرت به کشت این محصولات می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: کشت خیار در اواخر دی ماه و اوایل بهمن ماه هر سال انجام و به تناسب نوع محصول، تونل نایلونی باعث حفاظت آن محصول در برابر مخاطرات تگرگ و سرما و یخبندان و همچنین باعث رشد سریع بوته می‌شود.

بهرامی اضافه کرد: زودرس و نوبرانه بودن محصول خیار در اوایل اردیبهشت ماه باعث می‌شود با قیمت خوبی به فروش برسد و درآمدزایی خوبی برای کشاورزان به همراه دارد.

وی با بیان اینکه کشاورزان در صورت رعایت اصول کارشناسی توسط کارشناسان، فروش خوبی خواهند داشت و کشت و برداشت اشتغالزایی خوبی برای جوانان ایجاد می‌کند، ادامه داد: برداشت خیار در هر هکتار ۲ روز طول می‌کشد از این رو پیش بینی می‌شود که در هر هکتار خیار ۶۰۰ نفر در روز به برداشت خیار اشتغال داشته باشند.

مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: از مزایای روش کاشت تونلی، کاهش خطرات خسارات ناشی از سرما، یخبندان، تگرگ و همچنین مدیریت‌بهتر، صرفه‌جویی در مصرف‌آب، از همه مهم‌تر زودرس بودن محصول و در واقع ورود زودهنگام محصول به بازار است ضمن اینکه کیفیت میوه در سیستم‌های تونلی نسبت به فضای باز بالاتر است.

بهرامی اضافه کرد: فشار کمتر از بیماری‌ها و آفات حشرات نیز می‌تواند نیاز به کاربرد‌های قارچ‌کش و حشره‌کش‌ها را در روش کشت تونلی کاهش دهد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.