تولید سالانه ۵۲۰ تن گوشت شتر در خاش

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: از مجموع ۸ هزار و ۶۰۰ نفر شتر در خاش، حدود ۵ هزار نفر مولد بوده و سالانه افزون بر ۵۲۰ تن گوشت شتر بلوچی در این شهرستان تولید و وارد بازار مصرف می‌گردد.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاش گفت: شهرستان خاش از دیرباز میزبان شتر بوده و شترداری از مشاغل پرطرفدار و با تاریخچه قدیمی که منبع درآمد بخشی از مردمان این خطه از ایران اسلامی است.

مجتبی خاشی افزود: با توجه به مراتع مناسب شهرستان خاش پرورش و نگهداری از شتر بمنظور تولید گوشت از قدیم الایام مورد توجه دامداران و روستاییان بوده است.

وی تصریح کرد: از مجموع ۸ هزار و ۶۰۰ نفر شتر خاش، حدود ۵ هزار نفر مولد بوده و سالانه افزون بر ۵۲۰ تن گوشت شتر بلوچی در این شهرستان تولید و وارد بازار مصرف می‌گردد.

خاشی اظهارداشت: عمده نژاد شتر شهرستان خاش، نژاد بلوچی بوده که در کشور‌های افغانستان و پاکستان هم وجود دارند.

برچسب ها: گوشت شتر ، کشاورزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار